Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19/5 - ös méretet kényelmes orálhoz? Nem túl vastag hozzá?
Figyelt kérdés
2017. júl. 27. 18:16
1/10 anonim válasza:
Orálhoz? Hát ha jóbeszédű az illető, akkor nem.
Ha análra gondoltál, akkor ott azért talán nem árt előtte tágítani, de azárt nem lesz gond.
2/10 anonim válasza:
Szerintem ez mar eleg nagy, es oralban is tud kenyelmetlen lenni a vastagsaga miatt.
4/10 anonim válasza:
te most dicsekszel? Ha 19/5-ös farkam lenne, semmire nem lenne gondom.
6/10 anonim válasza:
16 kerulettel soha nem volt problemam, vastagsag kb 6, szoval 5-nel kb szo sem lehet rola. Most nem azert, de ha ennyire dicsekedni akarsz ird ki azt..:)
7/10 anonim válasza:
Pont jóó :) Legalább lehet mélytorkozni rendesen :P
8/10 anonim válasza:
5cm vastag az átlagos, 19cm hosszra már nagyobb az átlagnál.
Nekem 14cm a hossz, vagyis átlagos, de 7cm vastag, ami attól már több.
Általában kell egy kis idő, míg a partnereim megszokják, a kezdésnél sokszor fogaznak, mert nincsenek hozzászokva, hogy nagyobbra kell nyitni a szájukat.
9/10 anonim válasza:
Oralhoz minden méretű farok jó.
10/10 szeretnem1 válasza:
teljesen hölgyfüggő, vagy pasi... nem tudom kivel akarod csináltatni :) ha gyakorolta már sokat biztos menni fog. volt olyan partnerem aki tövig elnyelte volt aki csak félig (19/7) szóval gyakoroljátok csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!