Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy szervezzük...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy szervezzük a talit de mindig eltűnnek a srácok?

Figyelt kérdés
Budapesti, fiatal Hetro/vi/homo srácokat szoktam keresni neten, különböző helyeken, kalandokra, szinte bármire, de elsősorban arra, hogy szájjal kielégítsem őket. Miért van az, hogy intim Képcsere után mindenki eltűnik? Csak a fotókra hajtanak és valójában nem is akarnak találkozni? Vagy megijednek ha a tettek mezejére kell lépni? Baromira unom már, nem hiszem el el, hogy nincs olyan fiatal srác aki szeretné, hogy lecumizzák és beleférne neki, hogy vele egynemű tegye ezt. Másnak is ilyen tapasztalatai vannak?
2017. júl. 27. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:
14%
Itt ez van! Rájöhetnétek már, hogy ide nem társkeresőzni járnak.
2017. júl. 27. 11:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem erre az oldalra gondoltam. Mindenhol ez megy.
2017. júl. 27. 11:37
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
sajnos mindenütt ez van. Sokan félnek ezért csk a neten van bátorságuk amikor meg már ott volna a reális tali meghátrálnak. Sosem értetem miért félnek anyirra. Én nem tagadom hogy meleg vagyok, de ezért még senki se bántott meg az is igaz hogy látszik rajtam. Sokan meg csak a fényképre hajtanak pedig azzal nem érnek el semmit.A fénykép nem élő ember....
2017. júl. 27. 11:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csúnya vagy és mégsem azt akarják, hogy egy olyan ember szopdossa őket, akinek ki tudja aznap hány másik farok járt a szájában, mert válogatás nélkül a neten akar leszopni mindenkit.
2017. júl. 27. 11:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan olyan jóképű vagy. D
2017. júl. 27. 12:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok csúnya vagy rosszképű. Nem feltétlen arckép cserére gondoltam. Nem szopok le mindenkit válogatás nélkül
2017. júl. 27. 12:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudom ez nem vigasztal, de én többet keresek, mint szex, és úgy vettem észre, hogy akkor is eltűnnek, ha egy kávét akarsz meginni velük. Holott már egy csomót dumáltunk előtte, elmeséltük egymásnak chaten az életünket, vannak akik szerelmet vallanak stb... Hány ilyen van. Talán félnek élőben megélni mindent, ami "meleg" vagy én nem tudom.
2017. júl. 27. 16:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én se szívesen találkoznék azzal, aki a farkáról küldözget képet.
2017. júl. 28. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!