Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Vertetek mar ki magatoknak pl buszon, heven, villamoson?
Figyelt kérdés
Ha igen hogy tortent es milyen erzes volt?2017. júl. 27. 00:40
11/20 anonim válasza:
Bátran állj neki bármilyen közlekedési eszközön - úgyis anyád / apád fizeti... ;-)
12/20 anonim válasza:
Ha "nincs kedved" hozzá, akkor minek tetted föl a kérdést?
Hidd el, ez nem verseny! ;-)
14/20 anonim válasza:
Én már olyan pro vagyok,hogy szinte kéz nélkül is megy.:DJöhet busz,jöhet vonat,én mindenre fel vagyok készülve. :D
15/20 anonim válasza:
Nem, meg nem is tervezem, de olyanban már volt részem, hogy a legkeményebb intézestes fszagyerekek kiverték fényes nappal a munkásvonat szakaszajtó üvegére. Másik szórakozásuk az ülések késsel való felszaggatása, és az utazóközönség fenyegetése volt... Volt ez már vagy húsz éve, (amikor még nem videojátékokban vezették le a feszültséget,) de ha megvan még valahol az a vagonja a MÁV-nak, az ott szárad ma is azon az üvegen, mert évekig múlva is még ott volt.
16/20 anonim válasza:
Régi ikarus volánbuszon egyszer a hátsó ülésen, még a kamerakorszak előtt :)
Régi vonatoknak megszüntették az egyik wcjét és egy kis zárható tejüvegablakos fülke jött létre, na ott elég sokszor csináltam úton hazafelé :D
17/20 anonim válasza:
Kiverni nem vertem ki viszont kefélni már keféltem a barátnőmmel még kabinos vonaton. Vagy éjszakai járaton Volán buszon.
19/20 anonim válasza:
Egyszer poénból haverral a 41-es buszon.
20/20 anonim válasza:
Egyetértek azzal, hogy nem kéne, és tényleg közszeméremsértés, de akkor meg mi ez a kettős mérce, hogy ha valaki a szabadban szexel, akkor az az isten, meg fú, milyen jó, de aki a töküres vonatfülkében kicsapta, az meg aberrált beteg??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!