Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiuk! Vertetek mar ki magatokn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Vertetek mar ki magatoknak pl buszon, heven, villamoson?

Figyelt kérdés
Ha igen hogy tortent es milyen erzes volt?
2017. júl. 27. 00:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Bátran állj neki bármilyen közlekedési eszközön - úgyis anyád / apád fizeti... ;-)
2017. júl. 27. 01:39
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

Ha "nincs kedved" hozzá, akkor minek tetted föl a kérdést?

Hidd el, ez nem verseny! ;-)

2017. júl. 27. 01:41
 13/20 anonim ***** válasza:
43%
minden nap
2017. júl. 27. 04:45
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
Én már olyan pro vagyok,hogy szinte kéz nélkül is megy.:DJöhet busz,jöhet vonat,én mindenre fel vagyok készülve. :D
2017. júl. 27. 10:17
 15/20 anonim ***** válasza:
89%
Nem, meg nem is tervezem, de olyanban már volt részem, hogy a legkeményebb intézestes fszagyerekek kiverték fényes nappal a munkásvonat szakaszajtó üvegére. Másik szórakozásuk az ülések késsel való felszaggatása, és az utazóközönség fenyegetése volt... Volt ez már vagy húsz éve, (amikor még nem videojátékokban vezették le a feszültséget,) de ha megvan még valahol az a vagonja a MÁV-nak, az ott szárad ma is azon az üvegen, mert évekig múlva is még ott volt.
2017. júl. 27. 10:22
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Régi ikarus volánbuszon egyszer a hátsó ülésen, még a kamerakorszak előtt :)

Régi vonatoknak megszüntették az egyik wcjét és egy kis zárható tejüvegablakos fülke jött létre, na ott elég sokszor csináltam úton hazafelé :D

2017. júl. 27. 11:48
 17/20 anonim ***** válasza:
62%
Kiverni nem vertem ki viszont kefélni már keféltem a barátnőmmel még kabinos vonaton. Vagy éjszakai járaton Volán buszon.
2017. júl. 27. 12:21
 18/20 anonim ***** válasza:
87%
Vonat wc-be már igen🙂
2017. júl. 27. 15:26
 19/20 anonim ***** válasza:
82%
Egyszer poénból haverral a 41-es buszon.
2017. júl. 28. 16:33
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek azzal, hogy nem kéne, és tényleg közszeméremsértés, de akkor meg mi ez a kettős mérce, hogy ha valaki a szabadban szexel, akkor az az isten, meg fú, milyen jó, de aki a töküres vonatfülkében kicsapta, az meg aberrált beteg??
2017. júl. 28. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!