Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akinek segített?
Figyelt kérdés
Van olyan akinek segített az önelfogadásban egy pszichológus? és utána könnyebb lett?2017. júl. 25. 21:06
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem segít a pszichológus! Csak fogadd el és kész ,inkább örülj neki és ne búslakodj!:)
2/7 A kérdező kommentje:
#2 igen, de ez nem ilyen egyszerű sajnos nekem, sőt szerintem sokaknak
2017. júl. 25. 21:14
3/7 anonim válasza:
Szerintem az a helyes ha az 1-es és a 4-es eltakarodik az undorító pnabszó heteró kategóriába. Amúgy nekem nem kellett pszichológus, elfogadtam, hogy ilyen vagyok, egy év múlva lehet, hogy máshogy fogod gondolni remélem. Én örülök, hogy nem vagyok heteró, mert nem kell hallgassam a feleséget amikor menstruál! Hülye homofóbok!
4/7 A kérdező kommentje:
Igen de én ezzel már küszködök egy ideje. :(
Azt tudom, hogy szeretnék boldog lenni, ha úgy alakul és "elfogadom", na már most nem úgy néz ki, hogy lehet normális embert találni, hosszú távra vagy valami, mert a "kalandoktól" mindig is hánytam. :\
2017. júl. 25. 21:29
5/7 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy ha te úgy érzed, segíthet egy pszichológus, akkor keress fel egyet. Neki beszélned kell róla, olyan kérdéseket tehet fel, amikre válaszolva előrébb juthatsz. :)
6/7 anonim válasza:
Szerintem biztos tud segíteni, csak megfelelő szakosodásút keress. Szexuálpszichológusok foglalkoznak ezzel, azt hiszem.
7/7 anonim válasza:
Segít, egyértelműen. Ámbár meleg vagyok ezzel tökéletesen megbékéltem, más dolgokkal nem igazán, és már másfél éve járok pszichológushoz. Segít ha olyat találsz akivel össze illesz mert én már találtam olyat aki nekem használhatatlan volt pedig kifejezetten jónak számít. Egy dolgot előre mondanék, tud előre hogy mi a cél mert csak úgy fog tudni segíteni, ha csak annyi a cél hogy vége legyen a jelenlegi állapotnak nem fog tudni segíteni, pontosan tud mit akarsz elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!