Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos a féltékenység, ha egy másik pasival camszexelek?
Nálatok ez belefér,vagy nem?
Nyilván nem akarok az illetőtől semmit,csak online bujálkodás,nem több:D
Hát nem tudom,szerintem ebben nincs semmi extra.
Volt,hogy olyan pasival csináltam,akivel utána többet nem is beszéltem.
Nem akarok tőlük semmit.
Viszont ez egy kis izgalom az életben:D
Ez nem olyan durva szerintem,egyik haveromnak a pasija pl titokban vitt fel a lakására más pasikat,amíg ő dolgozott.
Ahhoz képest jó vagyok,nem,:D?
A "barátom",hát hivatalosan nem vagyunk együtt,nincs kimondva szerint a camszex undorító dolog:D
Van egy közös ismerősünk,akit ő is ismer korábbról,és kérdezte nem-e tudok róla valamit.
Mondtam neki,hogy mióta legutóbb camszexeltem vele,azóta nem:D
Erre kiakadt,hogy milyen undorítóak vagyunk mindketten,pedig ez évekkel ezelőtt volt,akkor még nem is ismertem:D
A történethez hozzátartozik,hogy nekem még nem is volt senkim,neki volt 10 pasija előttem,szóval ne törjön már pálcát felettem,mert online csináltam ezt-azt:D
Azt mondta szerinte ez olyan,mintha egy nyilvános mosdóban szexelnék valakivel:D
Ami szerintem kizárt,mivel eleve rettegek a fertőzésektől és még a kilincset is könyökkel nyitom a nyilvános mosdóban,nemhogy farkakat fogdossak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!