Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az övcsém egyik barátja bevallotta nekem hogy meleg. Megkérdezte hogy nem e járnék vele mert h szerelmes belém. Mit tegyek? Heteronak tartom magam, de nagyon kedves kis srác. De lehet még túl fiatal is lenne? 20f
Amit azt hiszem ösztönösen megkérdeznék, csak közben felmerült mennyire tisztességes vajon ilyet kérdezni, közben a válasz azért körvonalazódott a hozzászólásaidból.
Szóval milyennek látod a folytatást?
De ugye ez az, hogy még nagyon friss az élmény, meg írtad van is tervben még program,nyílván alakulóban is van még bőven, meg hogy is kérdezhetnék olyat amit esetleg a srácnak se mondanál ki.
Jut eszembe, szeretnéd megcsókolni?j
Ja hát írtam azt a kérdést, ami tulajdonképp az lenne, hogy milyennek látod a folytatást, látsz-e esélyt többre.
Szeretnél-e többet.
Ez lenne.
Mert ugye azt írtad, abban maradtatok, nagyon jó barátok lesztek és majd kialakul de ez félreérthető így.
Vagyis, kissé olyan, "nem volt rossz, de ennyi is elég" jellegű válasz.
Milyen animéket nézel amúgy?
Van bennem egyfajta passzív érdeklődés az animék irányába, de ha valaki valami jót tudna ajánlani, arra azért nyitott lennék.
Tudod, nekem mi a fura?
Hogy olyan bizonytalannak tűnsz ebben, pedig másik oldalról rendkívül stabil személyiségnek tűnsz.
Eleve van benne valami tiszteletre méltó, hogy így nyitsz ebbe az irányba.
És akkor leírod mennyire zavarban vagy, és azt hiszem nem csak a srác okán, hanem ahogy írtad, egy lánytól is fura lenne aki szeretne szeretni téged.
Számomra ez nagyon érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!