Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az övcsém egyik barátja bevallotta nekem hogy meleg. Megkérdezte hogy nem e járnék vele mert h szerelmes belém. Mit tegyek? Heteronak tartom magam, de nagyon kedves kis srác. De lehet még túl fiatal is lenne? 20f
Örülök hogy rendezőstek valamennyire a dolgaid :) Nehéz lehetett olyan helyen felnőni ahol ilyen dolgokhoz kötik a szeretetet és nem feltétel nélkül kapod :( sajnállak emiatt. De a lényeg hogy már rendben vagy :) amúgy hogy érted azt hogy megvettelek? :D Ez a nap nagyon meleg volt de úgytűnik még melegszik xD Amúgy tudom, vagyis most érzem , szerintem annak hála hogy beszélgettem veled, hogy tudnék vele járni, mert semmi nincs bennem ami meggátolja, szeretni is tudnám én szinte biztos vagyok, de a szexuális résztől félek. Tényleg szép a popsija meg minden, talán arra feltudnék izguilni, de a csaj hátsók a gyengéim szexuálisan sajna. Itt a probléma.
Aki írta hogy tetszik neki a hozzáállásom, annak köszönöm :)
A kamaszkorom, na az hosszú sztori lenne.
Nyílván a gyerekkoromból indult.
Azt hiszem az oviban voltam utóljára stabil és boldog gyerekként.
Aztán a suli már egy nagyobb váltás volt, ahol jól esett volna apám támogatása de nem kaptam meg.
Sok minden miatt szorongani kezdtem, ez kihatott a teljesítményemre, zabálással kompenzáltam, mármint úgy konkrétan mindent.
Erre fel apám beleerőltetett egy sportba, ahol csak méginkább elvesztem, utáltam csinálni, de évekig kellett.
Nyílván voltak szociális elmaradásim is, a többi gyerek kinézett a kövérségem miatt, és sokat bántottak is.
Gyakorlatilag semmi önbecsülésem nem maradt, emellett azt hittem az élet szar és totál motíválatlan lettem, egyre jobban nem érdekelt a tanulás.
Minél elb+szottabb lettem, apám annál inkább rájött, hogy én nem az a gyerek vagyok akit ő szeretett volna, és idővel úgy is kezelt.
Én lettem az ő elcseszett fia, na itt kezdődött a kamaszkor.
Ő nem tudta kezelni a kialakult dolgaimat, gyakorlatilag letudott mindent annyival, hogy ennyit tudok ő ezen nem tud változtatni.
Nekem meg évekbe tellett mire elég tudatos lettem ahhoz, hogy valamennyire összeszedjem magam.
De most ezt így nagyon dióhéjban mert ennél jóval több dolog csesződött el.
"amúgy hogy érted azt hogy megvettelek? "
Hát ahogy ezt így leírtad és elképzeltem, hogy ez lenne a program, érted picit beleéltem magam és mondom hű, nekem ez az egész tök jól esne.
Ez borzalmas. Én nem tzudom elképzelni hogy apám ilyet tenne. Meg eleve belekényszeríteni egy gyereket egy sportba? Én sportoltam, erékpároztam, de csak azért mert mindig imádtam tekerni, apám is szeret, és akkor már legyen sport. Ő választotta az edzőt, akit még mindig ismerek, nagyon jó fej, hihetetlen túrákra mentünk :)
Nem tudom, elárulod milyen sport volt ez? Mert egy sport van amit útálok, viszont azt mindenki szereti, és az a futball. na azt nem bírom. ordíbálnak, az edzős is ordít torka sdzakadtából meg fütyül. Komolyan ledugnám a torkán a futyulőt.
Én is az oviban éreztem a legjobban magam, aztán az iskolában nem volt minden rendben. Apám laza ember. Vállalkozó ugyan, de nagyon laza (sztem pont emiatt megy neki nagyon, mert az ügyfeleivel is laza, nem köti az ebet a karóhoz és szeretik is) és én is lazán álltam a dolgokhoz, ami nem tetszett sokaknak. Emlékszem a tanár fenyegetett hogy behívja apám, ami meg is történt, de amikor látta hogy apám is milyen laza, akkor jött az apja fia duma. 4. osztálytól magániskolában voltam, tornából felmentve, mert az edző sajnos ott is egy segg volt, de mellette volt tekerés már és rengeteget úsztam apámmal :) A tanárok kedvesek voltak, és semmi gond nem volt. Nem bánom az alapítványi sulit, mivel én TUDOM, hogy ha államiban maradok, elöbb utobb tönkreteszik a lelkemet a tanárok és diákok karöltve. Így meg szép érettségim lett és megyek egyetemre :) De nem most, most egy évet dolgozni fogok apámmal, mivel akarok egy kis pénzt.
Nekem ez volt a gyerekkorom.
"a szexuális résztől félek. Tényleg szép a popsija meg minden, talán arra feltudnék izguilni, de a csaj hátsók a gyengéim szexuálisan sajna. Itt a probléma."
Lehet, hogy az aktív szerepben jól éreznéd magad.
Értem a félelmed, de sajnos erre nem nagyon van válaszom, szerintem bele lehet jönni dolgokba azért, eleve ha csaj hátsók a gyengéid akkor lehet némi átfedés :D, az érdeklődési területed és az adottságai között.
De szerintem tök jó, hogy ezt így bevállalnád, mármint ezt az egész kalandot ahogy írod.
Azt gondolom majd lesz ahogy lesz, alakul.
A legnagyobb őszínteséggel mondom, irigyellek a gyerekkorod miatt, már csak ezeket olvasni is felért egy terápiával, a sportot megírom privátba mert nem szeretném ha bármelyik ismerősöm ez alapján beazonosítana.
De nem foci volt, viszont azt is rühellem, ritka buta az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!