Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti gondolkodtok örökbefogadáson?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti gondolkodtok örökbefogadáson?

Figyelt kérdés
A kérdésem elsősorban azoknak szól, akik valóban komoly gondolják, hogy örökbe fogadnának egy gyermeket. Érdekelne, hogy titeket mi motivál ? Nektek hogy jött ez az egész és mi a véleményetek az egészről ? Akinek van kedve...akár privátban is nagyon szívesen beszélgetnék a témáról. Én mindenképpen szeretnék a későbbiekben 20/F
2017. júl. 17. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ne tedd :S
2017. júl. 17. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Homiknak szerintem nem lehet.
2017. júl. 17. 21:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Fantasztikus valaszok, ismet...

En nem vagyok meleg, de ugy latom a kornyezetemben levo melegeken, hogy igen, igeny van arra, hogy orokbefogadhassanak egy gyereket. Nekik is van egy viziojuk a csaladrol, amit meg akarnak valositani, amit szeretnenek, ok is akarnak apak lenni. Vagy anyak a leszbikusoknal. Ok is felnevelnenek egy gyereket. Ugyanugy vannak ilyen vagyaik, mint a heteroknak.

2017. júl. 17. 22:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi szeretnénk a párommal, de Mo.-n nem egyszerű. Sok kérdés merül fel. De a legnagyobb probléma az, hogy jogilag csak az egyikünk lehetne szülő. Ergo ha a gyerek kórházba kerül, a "nem szülőt" nem tájékoztatják semmiről. Ha a szülőnek esik baja, a gyerek rokonokhoz kerül, nem a "nem szülőhöz". A "nem szülő" halála esetén a gyerek nem örököl. Ilyen és ezekhez hasonló gondok vannak Mo.-n, amik elrettentik az embert a gyerekvállalástól. Mi is halogatjuk a kérdést, az eddigi beszélgetéseink során pedig nem jutottunk semmire. Lehet, hogy kimegyünk inkább külföldre és vissza se jövünk. Nem tudom.

Hogy egyébként mi motivál? Én nagy családban nőttem fel és imádtam, a párom pedig egyke, kis családból és utálta. Szép álom nekünk egy saját család, gyerekek, akikről gondoskodhatunk, akik szeretnek, akiknek segíthetünk felfedezni a világot.

25 és 27F

2017. júl. 18. 00:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Hogy, jött ez az egész?

Természetes, hogy az ember családot szeretne, ebben nőttem fel, ezt szeretném majd egyszer, csak azért mert meleg lennék, ez miért változtatna bármin is?

Magyaroszágon melegként nem egyszerű, de magyaroszágon kb sehogy nem egyszerű semmi.

Szóval ez már csak egy mellékes dolog.

Még van pár évem addig, de majd ha odaérek kitalálom hogyn tovább, egyelőre annyit tudok, hogy igen szeretnék.

2017. júl. 18. 07:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretnék örökbe fogadni mindenképpen. Mindig is bennem volt az érzés, hogy szeretnék gyereket. Így lesz teljes egy család. Szeretnék eljárni az iskolai előadásaira, elvinni akár edzésre, stb stb, írhatnék még ezer dolgot. Már csak egy olyan srácot kéne találnom, aki szintén szeretne...

29F

2017. júl. 18. 11:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat ! Továbbra is várom a kommenteket!
2017. júl. 18. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is gondolkodtam már rajta, bár még nem érzem magam érettnek az apaságra, de olyan 10 év múlva el tudom képzelni - ha a jövőbeli párom is hasonlóan gondolja -, hogy belevágjunk (akár örökbefogadás, akár valamilyen módon saját gyerek).

27/F

2017. júl. 18. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi a párommal tervezünk ilyesmit, bár nem mostanság. (Mindketten még a 20-as éveink elején vagyunk) Tudtommal Magyarországon ma ez jogilag nem lehetséges, csak úgy, hogy ha egyikőtök adoptál, de akkor a másik félnek nem lesznek szülői jogai. (Nálunk kicsit speciális a helyzet, mert én nem vagyok magyar állampolgár, de a szülőhazámban viszont lehetséges az adoptálás is és a házasodás is, úgyhogy azon keresztül fogjuk majd intézni a dolgot.)
2017. júl. 20. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!