Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az pedónak számít ha kiverem egy olyan képre ahol Borutót Mitsuki dugja? Nem izgulok gyerekekre, de az aninme fiúk sztem cukik. Mellesleg csajom is van.
Figyelt kérdés
2017. júl. 16. 21:25
1/6 anonim válasza:
Küldd el a képet! Szerintem nem gáz, mindenkinek van egy kis perverziója.:)
2/6 anonim válasza:
A rajzolt dolgok azért nem hinném, hogy valóságos képet adnának egy ember nemi vonzódásáról, vagy akkor más statisztikák lennének a zoofílokról... Elvégre ott vannak a furry, yiff kategóriák.
3/6 anonim válasza:
Ha csajod is van akkor rossz a kategóriába raktad. Nem vagy homoszexuális, maximum biszexuális.
Nem számít pedonak ha mesére vered
4/6 anonim válasza:
Nem mindegy hová írja a kérdést kedves utolsó? Mivel fiús kérdés, szerintem korrekt így.
5/6 anonim válasza:
Szerintem se gáz...nekem is van barátnőm mégis szoktam recskázni...a képpel sincs semmi baj.
6/6 anonim válasza:
ilyen videót nekem is küldhetnél, én is kiverném rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!