Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire perverz ez a fantázia?
Az a lényeg:
Az út szélén sétálok egyik városból a másikba.
Meg áll egy ilyen kisbusz
( [link]
3-5 munkás pasi ül benne. Elmondják hogy elvisznek. Így beszállok és nem sokkal az indulás után elkezdenek simogatni. Majd még az úton elkezdenek dugni és szopatni.
És mire elérjük a célt, már mindannyian voltak bennem,elmenetek bennem és/vagy rajtam.
És mikor kiszállok adnak egy telefon számot hogy ha később kéne egy "fuvar" akkor hívjam őket. Később a táskámban találtam egy borítékot amiben pénz van.
Tehát ez egy fajta nemi erőszakos fantázia, de teljes benne vagyok.
A film engem is érdekelne!
Amúgy semmi baj a fantáziáddal, perverz, de jó:)
Én évek óta erőszakoló történetekre masztizok, felizgat a gondolat hogy elrabolnak, kikötöznek és durván megkefélnek, vagy akár a te sztorid is, nem tervezek fanfictiont írni belőle? Mind mások vagyunk, nekünk a "durvább" szex jön be a romantikázás helyett:)
18/l
annyi bizonyos,hogy te biztos nem paráznál a börtöntől.
mert ilyen hozzáállással te még jól is éreznéd magad,ahogy a cigányok minden nap megdugnak meg leszopatnak a zárkában,meg moshatnál rájuk.
32-es: Az esetek nagy részéjolok a szappanért.ben tényleg a perverzebb szex jön be. De azért elfantáziálok arról is hogy egy kellemes szeretkezésben lesz részem.
33-as:Az biztos :P Az is egy perverz fantáziám hogy börtönbe kerülök és mikor zuhanyban leszek lehajolok a szappanért, és akkor a legnagyobb "állat" a hátam mögé lép és be vágja a dorongját.
Végre találok egy pont ilyen sztorijú videót. De persze olyanok a pasik akik nem az én izlésem.
Hasonló fantáziálásom már nekem is volt, bár heteró lány vagyok:)
Hasonló élményt viszont sikerült szereznem a való életben is.. egy strandon szólított le egy srác, hogy meghívna egy italra a helyi büfében, belementem, de ott meg ott volt a haverja is és bevittek egy személyzeti részre, ahol hármasban maradtunk az egyik lefogott míg a másik fogdosott,utána levetkőztettek és közben az egyik betette a számba, hogy ne tudjak sikítani se..élőben persze más élmény volt mint a hasonló fantáziák, egyáltalán nem élveztem, sem azt, hogy két sráccal vagyok, sem azt, hogy egyáltalán ott kell lenni, fölváltva d_gtak lent is meg szájba is, az egyik a számba élvezett és nem hagyta, hogy kiköpjem a másik meg a mellemre végül.. "legalább" nem belém. Végül látlelet, erőszak, pereskedés lett. Nem ajánlom senkinek.
Hetero verzióban, és kis változtatással, de volt hasonló :) Mikrobusz, munkások, végén szex, pipa. Imádtam, hatalmas buli volt :D
n
Szerintem szuper álom.Mikor felébredtél,gondolom mindened elázott.
Én a fordítottját szoktam álmodni.Fiúkák cumikáznak felváltva.
Aztán sorba bele ülnek.De tudod ezt én át is éltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!