Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha tetszik egy meleg férfi?
Figyelt kérdés
Nem tudom melyik ktegóriába való. Bocsi,ha rossz. Szóval Én nő vagyok (heteró),ő a férfi,aki meleg elméletileg ,de nem biztos. Két kollegéjától hallottam vissza,hogy ő az sajnos.Sokszor találkoztunk már futólag,köszönünk egymásnak és annyi. Ma is láttam és észrevettem,hogy mosolygott rám ,meg mintha nézett volna. De annyira cuki és jó pasi ,nem értem miért meleg. Kb veleem egy idős lehet.Mit tegyek? Nagyon tetszik. Egy melegnek semmilyen körülmények között nem tetszenek a nők?2017. júl. 8. 18:57
11/14 anonim válasza:
Ilyen alapon velem az volt, hogy egy buliban rám kacsintott egy pultos férfi, utána ment a csajához és megcsókolta.
12/14 anonim válasza:
Nelegy ennyire buta..
utisten radmosolygott biztosfelesegul akar venni..noj mar fel.eselyed sincs es nemis lesz mert ha meleg akkor olyan.tokeletesen hidegen hagyod h mar en fazok tole... Remelem ertheto volt
13/14 A kérdező kommentje:
Ha hidegen hagynám meg se nézett volna,szerintem..
2017. júl. 9. 20:24
14/14 anonim válasza:
Jó, akkor figyu: annyira jó nő vagy, hogy melletted a holtak feltámadnak, a meleg kollégád heterová válik, Észak-Korea pedig rendszert vált és kapitalista világhatalom lesz..
Komolyan mondom, annyira egyértelműen megmondtuk (melegként, tapasztalatból), hogy mi a helyzet a fenti esetben. Teszek egy utolsó próbát és leírom azért még egyszer, bár szemmel láthatóan nem érdekel a véleményünk, mivel csak a magadét fújod. Ha a kollégád meleg, akkor Te nőként soha, semmilyen körülmények között nem fogod izgatni! Ez. Van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!