Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha tetszik egy meleg férfi?
"De annyira cuki és jó pasi ,nem értem miért meleg."
Say what?!
Egyebkent meg tegyel le rola, sose lesz a tied, ha meleg akkor sohaaa.
Nemertem miert olyan nehez ezt beleverni a tinilanyok (vagy tinilanykent gondolkodo nok) fejebe.. Meleg, ergo te mar kapasbol kiestel mert no vagy, ennyi.
Dehát rajtam is van se..lyuk,meg én is letudom sz.ni,ugyanúgy,mint egy meleg
És mégis,hogy szolítsam meg menjek oda bocsi azt hallottam,hogy neleg vagy igaz ez,vagy mi?
Láttam a facét kivan írva,hogy kapcsolatba,mindig egy pasival van rajta meg nővel. Szóval lehet biszex is nem? Hogy közeledjek amúgy felé? De ,akkor miért mosolygott ma rám?
Nem sajnos meleg, hanem meleg és ez van.
Nekem tud tetszeni nő, de melegnek tartom magam. A szexuális vonzalmam hozzájuk nagyon minimális, de ettől nem tartom magam biszexnek. A szép nőket megnézem, úgy, ahogy egy hetero pasi is meg néz egy pasit. Beszélgess vele, aztán rájössz, hogy igaz e, vagy nem. Nem igen tudsz tenni semmit sem, ha meleg akkor sem.
Attól, hogy mosolygott még az nem biztos, hogy jelent is valamit. Én is meleg vagyok és én is szoktam lány ismerőseimre mosolyogni, de csupán kedvességből. Nem kell ennek olyan nagy jelentőséget tulajdonítani. Mikor valaki tetszik nekünk akkor hajlamos vagyunk bebeszélni, hogy ha ránk mosolygott vagy csupán csak ránk nézett akkor biztos akar tőlünk valamit.
Az előttem szólók jól írták, gondolom egy leszbikus lánynak se lenne semmi esélye nálad. Na kb ugyanígy egy meleg fiú se fog tudni vonzódni hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!