Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek, ha tetszik egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha tetszik egy meleg férfi?

Figyelt kérdés
Nem tudom melyik ktegóriába való. Bocsi,ha rossz. Szóval Én nő vagyok (heteró),ő a férfi,aki meleg elméletileg ,de nem biztos. Két kollegéjától hallottam vissza,hogy ő az sajnos.Sokszor találkoztunk már futólag,köszönünk egymásnak és annyi. Ma is láttam és észrevettem,hogy mosolygott rám ,meg mintha nézett volna. De annyira cuki és jó pasi ,nem értem miért meleg. Kb veleem egy idős lehet.Mit tegyek? Nagyon tetszik. Egy melegnek semmilyen körülmények között nem tetszenek a nők?
2017. júl. 8. 18:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg meleg, akkor valószínűleg nem jönnek be neki úgy a nők (én is az vagyok), mint ahogy nekem sem. Esetleg rákérdezhetnél valahogy, ha megszólítanád.
2017. júl. 8. 19:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mivel meleg, nem. Ahogyan egy heteró palinak a férfiak. Nem fog rád kívánóan nézni, nem fog belédszeretni...
2017. júl. 8. 19:09
 3/14 anonim ***** válasza:
93%

"De annyira cuki és jó pasi ,nem értem miért meleg."

Say what?!

Egyebkent meg tegyel le rola, sose lesz a tied, ha meleg akkor sohaaa.

Nemertem miert olyan nehez ezt beleverni a tinilanyok (vagy tinilanykent gondolkodo nok) fejebe.. Meleg, ergo te mar kapasbol kiestel mert no vagy, ennyi.

2017. júl. 8. 19:23
 4/14 A kérdező kommentje:

Dehát rajtam is van se..lyuk,meg én is letudom sz.ni,ugyanúgy,mint egy meleg

És mégis,hogy szolítsam meg menjek oda bocsi azt hallottam,hogy neleg vagy igaz ez,vagy mi?

Láttam a facét kivan írva,hogy kapcsolatba,mindig egy pasival van rajta meg nővel. Szóval lehet biszex is nem? Hogy közeledjek amúgy felé? De ,akkor miért mosolygott ma rám?

2017. júl. 8. 19:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Éretlen, és értetlen is vagy. Kérdezd meg különben, akkor biztos, és úgy nem húzod az időt sem. Ha meleg, akkor pont, nincs mit tenni hagyd a fenébe. ha meg annyira vele akarsz lenni, és tényleg meleg, akkor operátasd magad férfivá, és úgy szedd fel.
2017. júl. 8. 19:52
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem érted? Hány éves vagy? Aki meleg az a férfiakhoz vonzódik, nők teljesen hidegen hagyják őket! Fel se állna neki rád, ahogyan egy hetero férfit se izgat fel egy másik férfi!
2017. júl. 8. 21:30
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik, akkor ismerkedj vele, kerülj vele baráti, haveri kapcsolatba. Egy nő számára a szexuális élmény különben is könnyebben elérhető, mint egy férfinél, hiszen a nők a finomabb ingerekre, simogatásra stb. is képesek orgazmust elérni. Arra ne számíts viszont, hogy egy valóban meleg férfi számára te képes leszel spontán szexuális ingert nyújtani (a test illata, puhasága, látványa), mert az nem megy.
2017. júl. 8. 21:48
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól a lyuktól, ami neked van, pont, hogy rengeteg meleg pasi (köztük jómagam is) sikítva menekül, mert undorodik tőle, vagy kevésbé szélsőséges esetben hidegen hagyja. Mellesleg nem csak szexuálisan ütközik egy meg férfi akadályba a nőknél, hanem érzelmileg sem tud rájuk úgy tekinteni, mint egy férfira.. Fel kell fogni és továbblépni. :)
2017. júl. 8. 22:48
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem sajnos meleg, hanem meleg és ez van.

Nekem tud tetszeni nő, de melegnek tartom magam. A szexuális vonzalmam hozzájuk nagyon minimális, de ettől nem tartom magam biszexnek. A szép nőket megnézem, úgy, ahogy egy hetero pasi is meg néz egy pasit. Beszélgess vele, aztán rájössz, hogy igaz e, vagy nem. Nem igen tudsz tenni semmit sem, ha meleg akkor sem.

2017. júl. 8. 23:02
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy mosolygott még az nem biztos, hogy jelent is valamit. Én is meleg vagyok és én is szoktam lány ismerőseimre mosolyogni, de csupán kedvességből. Nem kell ennek olyan nagy jelentőséget tulajdonítani. Mikor valaki tetszik nekünk akkor hajlamos vagyunk bebeszélni, hogy ha ránk mosolygott vagy csupán csak ránk nézett akkor biztos akar tőlünk valamit.

Az előttem szólók jól írták, gondolom egy leszbikus lánynak se lenne semmi esélye nálad. Na kb ugyanígy egy meleg fiú se fog tudni vonzódni hozzád.

2017. júl. 8. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!