Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti melyik pártra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti melyik pártra szavaztok?

Figyelt kérdés
Kikkel szimpatizáltok? Miért? Esetleg vannak jobbikosok, akár fideszesek itt? Respect pls!
2017. júl. 6. 21:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
78%
melyikben van bernie sanders?
2017. júl. 7. 04:31
 12/25 anonim ***** válasza:
60%
MSZP vagy LMP.
2017. júl. 7. 07:59
 13/25 anonim ***** válasza:
78%
Párom nagy fideszes, úgyhogy ő gondolom rájuk.. részemről még lövésem sincs. Annyit tudok, hogy a Fidesz, az MSZP és a DK nálam szóba se jöhet. Ha nem lesz jobb, akkor inkább nem szavazok..
2017. júl. 7. 08:10
 14/25 anonim ***** válasza:
92%

Momentum!

Utolsó, ha a párod fideszes te meg nem, az nem generál ellentéteket? :D

2017. júl. 7. 09:17
 15/25 anonim ***** válasza:
91%

09:17-es: A párom direkt szivat azzal, hogy szándékosan a Fideszt ajnározza csak azért, hogy az agyamra menjen, én meg szintén minden lehetőséget megragadok, hogy fikázzam őket. Ez ilyen mindennapos csipkelődés nálunk, de egyikünk sem gondolja komolyan, mindketten poénra vesszük. :D

Időnként viszont normálisan is beszélgetünk politikáról és ilyenkor ütköztetjük az álláspontunkat, de mindig az a konklúziónk, hogy ez inkább konstruktív véleménycsere, mint vita. A politikai nézetkülönbség így 5 év együttlét után túl kevés ahhoz, hogy komoly ellentéteket generáljon vagy szétválasszon minket. :)

2017. júl. 7. 10:15
 16/25 anonim ***** válasza:
90%

Mindenki arra a pártra szavaz, amelyik az ő saját egyéni érdekeit támogatja, saját világnézetével megegyezik.

Ezért van az, hogy az egyházi emberek és a vallásos értelmiség Fideszes, a nemzeti érzelműek Jobbikosok, a környezetvédők LMP-sek, az idősebb, szocialzmusban felnőtt, Kádár-rendszert visszasíró korosztály MSZP-s, és így tovább.

Én, mint meleg ember, bár a gondolkodásmódomhoz közel áll a jobboldal, viszont meleg emberként mégis olyan pártra fogok szavazni, amely a melegeket is emberszámba veszi. A Jobbik, mint a legnagyobb uszító párt eleve kiesik, a Fidesz is kiesik, mert folyamatosan propagálja a család-témát, így marad a Momentum, a Liberális Párt vagy az LMP.

2017. júl. 7. 14:28
 17/25 anonim ***** válasza:
90%
A melegek között is vannak elv nélküli emberek,akik a fideszre szavaznak.
2017. júl. 7. 14:33
 18/25 anonim ***** válasza:
70%

"A párom direkt szivat azzal, hogy szándékosan a Fideszt ajnározza csak azért, hogy az agyamra menjen, én meg szintén minden lehetőséget megragadok, hogy fikázzam őket. Ez ilyen mindennapos csipkelődés nálunk, de egyikünk sem gondolja komolyan, mindketten poénra vesszük. :D "

Hát,én ezen biztosan felhúznám magam!

Sosem élnék együtt egy narancskomcsival.

2017. júl. 7. 14:34
 19/25 anonim ***** válasza:
96%
Szélsőségekre nem szavad szavazni, bebizonyította már sokszor a történelem.
2017. júl. 7. 16:59
 20/25 anonim ***** válasza:
8%
Először szavaztam és akkor a fideszre, mert az a kisebbik rossz.
2017. júl. 7. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!