Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan, hogy valakiről, aki tetszett, nem ábrándoztatok szexuálisan?
Figyelt kérdés
Van úgy, hogy egy fiú, aki tetszik, inkább külsőre tetszik, és arról ábrándozok, hogy milyen szexi lehet ruha nélkül, és mit rejthet a nadrágja, stb...
De van olyan is, hogy nem érdekelnek ezek egy fiúban, mert igazából nem egy adonisz, de tetszik, helyes, kedves az arca, és inkább arra gondolok, hogy bár csak beszélgetnénk, megismerném milyen ember, stb...
Remélem érthető, hogy mi is a kérdés. Szóval ez nem fura? Mással is volt hasonló? :/
2017. júl. 5. 22:39
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem fura, ahány ember, annyi féleképpen működünk. Én mindig fantáziáltam arról, aki éppen tetszett. Csak kb 12 éves korom előtt nem.
2/5 anonim válasza:
Hát van, hogy először csak arra gondolok, hogy milyen helyes, de később úgyis elkezdek fantáziálni.
3/5 anonim válasza:
Én ezt akkor szoktam tapasztalni, amikor tényleg szerelmes vagyok. Egyáltalán nem fantáziálok vele úgy, csak milyen lenne eltölteni vele egy szép napot, vagy beszélgetni, megismerni őt.
4/5 anonim válasza:
Velem is úgy van, mint a harmadik válaszolóval, azt hittem eddig, hogy csak furcsa vagyok ilyen téren.
Aki csak szexuálisan vonz, arról fantáziálok, akibe szerelmes vagyok azzal nem a szexet képzelem el...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. júl. 11. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!