Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mennyi ido utan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi ido utan irhatok, kereshetem?

Figyelt kérdés
Roviden:februarba osszejottem egy nalam 10 evvel fiatalabb pasiba akivel talalkoztam meg egyszer marciusban.Sajnos,utana nagyon eroszakos voltam vele,hivogattam,irogattam egyfolytaban kb minden masodik heten.Ket hete meg reszegen racsorogtom este 11korul,felvette matyogat valamit aztan letette.Kovetkezo nap irtam egy rovid sms-t bocsanatot kertem tole,viberen ra egy hetre egy hosszabb uzenetet.Az uzenetem nem olvasta el,hetfon meg blokkolt a viberen.Tudom,ha hagyom a dolgokat az elejen,es nem eroszakoskodok akkor most nem tartanek itt ahol.Szerintetek mennyi ido utan lenne meg szabad neki irni?hany honap?Masik telefonszamrol irnek neki.
2017. júl. 5. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elég egyértelmű, hogy már nem akar tőled semmit, szóval felesleges zaklatnod.
2017. júl. 5. 21:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén ha ujra zaklatod csak elmérgesedik még kobban a dolog,+ mégjobban emészted csak magad
2017. júl. 5. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez ennyi volt, ne menj át zaklatóba. Tanulság, hogy amikor legközelebb ismerkedsz valakivel, előre beszéljétek át a szándékaitokat a későbbiekben.
2017. júl. 6. 17:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Pár honap mulva majd kiderül.Nem akartam vele összeköltözni ahogy ő sem velem,sajnos egy komplikáltabb emberről van itt szó,magáról azt mondja hogy bi,jár lányokkal meg házasodni is szeretne,hogy mire azt nem tudom,végül is az ő élete.Tudom hülye voltam vele szembe,erőszakoskodtam vele de nem hinném hogy ennek ennyi,túl jó volt neki is velem hogy soha ne akarná már velem.Azt is tudom hogy ő magától már nem fog jelentkezni csak ha én keresem hónapok mulva akkor talán van esély találkozásra.
2017. júl. 11. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!