Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Balor kérdése:
A kisebb farok méret miatt lehet valakinek önbizalomhiánya? F23
Figyelt kérdés
Kemény mint a beton, könnyen fell is áll, csak sajnos 13 cm.
Ez ismerkedésnél is lehet akadály?
2017. jún. 28. 10:22
11/15 anonim válasza:
Az nem kicsi mahyarországon az átlag elv 13-15 közt van 13 még benne van ne aggódj nekek pl 15-16cm körül van mondjuk én nem használom nagyon mert én vagyok alul és azt imádom!
19/F
12/15 anonim válasza:
Tesó, nyugodj le, nekem is önbizalomhiányom volt emiatt, amugy nekem is 13 cm, de sokan mondják, hogy egy 16-18 centis már sokszor fáj, ez a 13-14 cm meg pont az ideális méret. És nyilván a megnövekedett önbizalmam miatt is, és a heves sexuális természetem miatt is szuper a sexuális életem(perpill több emberrel is :D)
13/15 anonim válasza:
nekem egész életemben volt emiatt komplexusom, most is van
14/15 anonim válasza:
13 cm az átlag... nagyon sok embernek van ekkora vagy ennél jóval kisebb pénisz mérete.
Nekem is 13 cm, lehet ezért próbálok a kigyurt testemmel kompenzálni. A magabiztosságommal nincs probléma.
19/F
15/15 anonim válasza:
Nekem például bejön a kis méret kimondottan.
A sajátom 22 centis, szóval egy nagy farok mindig kéznél van :D Máson jobban bejön ha kimondottan kicsi,max átlagos méretű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!