Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A kisebb farok méret miatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Balor kérdése:

A kisebb farok méret miatt lehet valakinek önbizalomhiánya? F23

Figyelt kérdés

Kemény mint a beton, könnyen fell is áll, csak sajnos 13 cm.

Ez ismerkedésnél is lehet akadály?

2017. jún. 28. 10:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az nem kicsi mahyarországon az átlag elv 13-15 közt van 13 még benne van ne aggódj nekek pl 15-16cm körül van mondjuk én nem használom nagyon mert én vagyok alul és azt imádom!

19/F

2017. jún. 29. 01:51
 12/15 anonim ***** válasza:
96%
Tesó, nyugodj le, nekem is önbizalomhiányom volt emiatt, amugy nekem is 13 cm, de sokan mondják, hogy egy 16-18 centis már sokszor fáj, ez a 13-14 cm meg pont az ideális méret. És nyilván a megnövekedett önbizalmam miatt is, és a heves sexuális természetem miatt is szuper a sexuális életem(perpill több emberrel is :D)
2017. jún. 29. 18:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem egész életemben volt emiatt komplexusom, most is van
2017. jún. 29. 19:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

13 cm az átlag... nagyon sok embernek van ekkora vagy ennél jóval kisebb pénisz mérete.

Nekem is 13 cm, lehet ezért próbálok a kigyurt testemmel kompenzálni. A magabiztosságommal nincs probléma.

19/F

2017. jún. 29. 20:32
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem például bejön a kis méret kimondottan.

A sajátom 22 centis, szóval egy nagy farok mindig kéznél van :D Máson jobban bejön ha kimondottan kicsi,max átlagos méretű.

2017. júl. 2. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!