Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan rendezvényszervező cég, akik vállalnak/van tapasztalatuk meleg "esküvők" szervezésében?
A barátaim nemrég Londonban esküdtek. Ott se volt semmi különleges, aláírták a papírokat és kész.
A rendezvényt egy étteremben tartották.
Itthon bármelyik étterem/rendezvényház/lakodalmasház megfelelő erre a célra, szerintem mindegyik elvállalja, az a fontos, hogy mennyit akartok költeni rá, aszerint válasszatok helyszínt.
A nyári hétvégék már rég beteltek, erre figyeljetek.
Egy volt osztálytársam foglalkozott esküvőkkel és őt annakidején kérdeztem, hogy nekem, mint melegnek milyen lehetőségeim lennének hogy kicsit ünnepibbé tegyük az aláírást. Azt mondta ugyanúgy zajlik mint hetero pároknál a polgári szertartás, kiválaszthatjuk a zenét, mondhatunk saját fogadalomtételt, pezsgőzés, gyertyagyújtás, gyűrűfelhúzás, bármi :) Szóval egyáltalán nincs igaza az itt okoskodó 1-nek, nem is értem hogy mi a franc baja van... Csak ti döntitek el mit szeretnétek! Simán kérhetitek külső helyszínre. Tényleg ugyanúgy ahogy egy polgári esküvőt.
Konkrét céget sajnos nem tudok ajánlani, de szerintem akinek ez problémát jelent, az a megbeszélés alatt úgyis kiderül majd.
9-es: Köszi, igyekszünk majd! :) Mivel az itthoni elismertségében nem változtatna semmit az, ha külföldön összeházasodnánk, ezért nem nagyon mertült fel. Egyébként meg páromnak az az álma, hogy ha egyszer itthon is lesz mód az egyneműek házasságára, akkor ő majd azt úgy szeretné. :) Remélem Neked is valóra válik egyszer a párizsi esküvő a leendőbeliddel. :)
10-es: Köszi a tippeket! Nem idén nyárra szeretnénk, hanem esetleg jövő nyáron gondolkodtunk, de még nincs konkrét dátumunk. :)
11-es: Az alapján, amiknek én is utánanéztem a neten, nekem sem úgy jött le, mintha ez egy amolyan rideg “szerződés aláírás” hangulatú történet volna.. Amúgy meg szerintem ha az ember fizet, akkor bármit lehet kérni a ceremóniára/bulira. :) Egyébként igen, gondolom, hogy kiderülne úgyis, hogy ki vállalná el, csak szeretném elkerülni az esetleges kellemetlen helyzeteket abból, hogy vki túl konzervatív felfogású és nem vállalja el a szervezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!