Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt már komoly kapcsolatotok?
Én kezdem feladni, mert minden társkeresőn szinte mindenki csak alkalmit keres, aki pedig nem az általában vagy kétszer annyi idős, mint én, vagy 500 km-re lakik.
Annyira vágyom, hogy beleszeressek egy korombeli srácba, de egyszerűen már kifogytam az ötletekből.
Mit tegyek?
Nektek hol sikerült?
18/F passzív
Nem, és nem is akarok jelenleg, passzív létemre se találok senkit.
20f kecskemét
Mostis komoly kapcsolatom van, eletemben talan az eddigi legjobb, melegbarati korom bovitese erdekeben mentem el egy hazibuliba amit az ismerosom (meleg) tartott, ott ismertem meg a jelenlegi parom akivelegyenlore csak 6honapja vagyok egyutt de tokeletes, semmi olyannincs a kapcsolatunkban amire panaszkodhatnek, megvan a kémia, ugyanugy es ugyanannyi intimitast szeretunk, az agyban tokeletesen kiegeszitjuk egymast, egyszeruen semmi hatrany nincs, enis sokaigkerestem elotte a megfelelo embert es minden csalodast megert h megtalaltam, szoval kerdezo, kitartas!
18/F/p
Bar nem vagyok meleg, sot lany vagyok, de 3 meleg baratombol mind a 3nak van komoly, tartos kapcsolata.
Bar mind a 4en korhazban dolgozunk-dokik, apolok vagyunk. Mind 20on evesek. Lehet hogy mivel komolyabb a munkahelyunk ezert olyanabbak is ok.
Neked is talan komolyabb helyeken kellene keresni. Suli, munkahely...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!