Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet benne valami?
Figyelt kérdés
Kezdem az elején, még nem voltam lánnyal mert nem jött össze, eddig azt hittem, hogy hetero vagyok viszont egyre inkább azt hiszem, hogy inkább biszex. A kérdésem pedig az lenne, hogy az lehet, hogy ha mondjuk sráccal vesztem el a szüzességem akkor az mondjuk annyira megtetszik, hogy csak azt szeretném majd? Szal, hogy meleg leszek, és a lányok nem is fognak érdekelni? Még nem voltam sráccal és csajjal se 19F2017. jún. 21. 21:56
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem. 40 feletti családos emberek is meg tudnak térni
2/3 anonim válasza:
30 éves koromig csak pasikkal szexeltem. Most komoly kapcsolatban vagyok 4 éve egy nővel, és soha nem is tudtam szreelemmel gondolni a fiúkra.
3/3 anonim válasza:
De sok ma a biszexes kérdés. Ha vonzani fog akkor kipróbálod :D mindkettőt. Ez nem azon múlik, hogy kivel veszted el a szüzességed. :D Lehetsz meleg, hogy eddig csak csajjal voltál, mert meg akartál felelni másoknak. Ha magadnak akarsz megfelelni, akkor ne gondolkozz ezen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!