Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van ez az aktív paszív dolog? Még kezdő vavyok bocsi? Mert én benne lennék mindkettőben
Én pl dugásban csak aktív vagyok, tehát én dugom a másikat és a seggem az szexuálisan tabu.
Viszont farkat szopni szeretek, néha még jobban szeretek szopni előjátékban, mintha engem szopnak.
Én azt mondom magamra hogy "dugásban aktív, aki szeret szopni is" vagy "uni/aktív" esetleg. A lényeg hogy a másik megértse hogy én mit szeretek.
25/f
Szerintem nincsenek ilyen általános szabályok.. Van egy olyan sztereotípia egyes melegeknél, hogy az aktív dug és ánuszt nyal, a passzív pedig szop és engedi magát megdugatni. Ez szerintem nettó fæszság! Párommal nálunk én vagyok a passzív, de az orálban ugyanúgy mindketten kényeztetjük egymást. El is hagytam volna már évekkel ezelőtt, ha azt várná el, hogy csak én szopjam őt, fordítva pedig nem kapok semmit. :D
27f m
Szerintem szopni mindenki szeret... Hetero kapcsolatokban sincs olyan, hogy csak a nő kényeztethet orálisan.. a férfiak is szeretnek nyalni abban az esetben.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!