Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy megy ez az aktiv passziv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy megy ez az aktiv passziv dolog?

Figyelt kérdés
Nem vagyok meleg, csak eszembe jutott a kerdes: sokszor irjak, hogy vannak aktiv es passziv melegek. Ez azt jelenti, hogy az egyik szerepet jobban kedvelik, vagy azt, hogy a passziv az soha nem is dug? Akkor neki mitol jo?

2016. dec. 17. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Heteróknál a nők sem dugnak (többnyire) mégis élvezik a szexet.
2016. dec. 17. 12:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekik van ra szervuk.
2016. dec. 17. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Aki full passzív az nem szokott, igen. De azért vannak átfedések. Pl. van olyan passzív, aki szopatni sem szeret vagy aktív, aki nem szop, stb.

Aztán vannak az unik is, akik mindent szeretnek.

Az, hogy kinek mitől lesz jó, eléggé szubjektív.

2016. dec. 17. 12:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, en eddig azt hittem h mindenki mindent, hiszen az a masik elfogadasa. Ha nekem jo miatta, akkor neki is kegyen. Vagy nemtom. Csak fura. De akkor vagom, van meg az uni is es ott van ez. Koszi a valaszt, okosabb lettem :D
2016. dec. 17. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a másik elfogadásában benne van az is, hogy figyelembe vesszük mit szeret. Szóval érted...neki attól nem lesz rossz, hogy csak az történik, ami izgatja. :D Nem lehet rákényszeríteni semmit.

Nyilván ez előtte meg van beszélve és általában mindenki olyan partnert keres magának, akivel kiegészítik egymást a vágyaik.

2016. dec. 17. 12:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

mi azt csináljuuk ami mindkettőnknek jólesik ebbe sok minden belefér

Nem szoktuk megbeszélni ki milyen szerepet vállal a helyzet hozza

2016. dec. 18. 07:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én full passzív vagyok, mindig engem dugnak és én szopok le csak a másikat. Crossdresser, szóval mindezt női ruhában bár ez nem lényeg.

És nagyon is élvezem, ezért imádom a szexet. Már magában az az érzés ahogy a kemény farok jár benned, "belülről masszíroz" az isteni és általában a prosztatát is izgatja, amitől el is megy az ember.

Engem ez izgat, egy szép álló pénisz, már a látványától beindulok, meg attól is ha szophatom és ilyenkor már alig várom, hogy megd*jon.

25/crossdresser

2016. dec. 19. 20:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A meleg szexben "aktívnak" mondják a férfi szerepben lévő, vagyis közösüléskor a másikat megdugó felet. Az ő partnerét, vagyis a női szerepben lévő megdugottat pedig "passzívnak" hívják.

A melegek nem egyformán szeretik e két szerepet, valaki a passzív, mások az aktív fél szerepét szeretik sokkal inkább művelni. Igyekeznek olyan szexpartnert választani, hogy mindkét fél a kedvére való szerepben lehessen.

Akik egyformán kedvelik mindkét szerepkört, "uni" megnevezéssel futnak.

Az orál szexben is hasonló a felállás, mint az anál esetén. Egyesek szopni, míg mások szopatni szeretnek jobban. Itt is gond nélkül egymásra találnak az összeillő partnerek. És persze itt is vannak "unik", akik kölcsönönösen leszopják egymást.

2016. dec. 20. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!