Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is izgat ez?
Másnak is bejönnek az egyenruhás pasik?
Mi a kedvencetek?
Kort nemet irjatok légyszi
En 21/p
Nekem az egyenruhás nők jönnek be!
40f
Heheee :D
Nekem az orvosok jönnek be nagyon. :D
Most voltam nemrég fogorvosnál. Azt hittem, elélvezek, mikor beléptem. xD
Ha helyes a srác és jól áll neki, nagyon!
Az orvos nekem is nagyon izgató, de a rendőr is nagyon szexi, főleg ha látszik a bilincs... :3
Az id nagyin izgató😄
Nekem volt egy rendőr pasim hát beindultam tőle rendesen😍
Nekem nagyon bejönnek.
A kedvenceim: rendőrök,tűzoltók,katonák,birkózók,amerikai futball játékosok,építő munkások,kamion sofőrök,autószerelő,tesitanár/edző...
22/f
Ahh, nagyon bejönnek. :D
Egyszer, mikor mentem kontrollra, az idős orvos mellett egy fiatal gyakornok is ott várt, fehér köpenyben. Rohadt szexi volt. A doki egy-két rutinfeladatot rábízott, hadd gyakoroljon, ami viszont kezdett kínos lenni. Az alsóm is eléggé dudorodott, a pulzusom meg az egekbe szökött, szóval elég érdekes eredmények születtek... Az orvosom nem látta a fától az erdőt, de a srácnak leesett, hogy valószínűleg miatta vagyok ilyen állapotban, szóval picit rá is játszott. Hála a magasra szökött eredményeknek, volt még pár felesleges köröm és beutalóm ide-oda, de nem bántam, mert sokat találkoztunk. :D Egy-két alkalom erejéig össze is jöttünk, de azóta nem volt ilyen mázlim.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!