Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg létemre ki akarom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg létemre ki akarom próbálni nővel?

Figyelt kérdés

Ez mennyire normális? Nem tudom miért... De egyszer minimum érdekel milyen lehet.

Másnak is volt már ilyen?

2017. jún. 20. 16:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Biszexek
2017. jún. 21. 03:28
 12/13 A kérdező kommentje:
Hanyagoljuk azt, hogy merjek az lenni aki vagyok. Az vagyok aki vagyok, nem titkoltam soha sem a meleg létem se. :) Illetve, nem tudom mennyire lehetek biszex, nem a nő vonz maga... hanem egyszerűen csak kipróbálni a dolgot, ha ott lennék a helyzetben lehet még vissza is mondanám mert annyira nem vonzana, ezt meg így videók alapján elég nehéz eldönteni.
2017. jún. 21. 09:24
 13/13 A kérdező kommentje:
10-esnek meg üzenem, nem, az AIDS azok miatt terjed akik nem figyelnek a biztonságra semmilyen téren.
2017. jún. 21. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!