Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg létemre ki akarom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg létemre ki akarom próbálni nővel?

Figyelt kérdés

Ez mennyire normális? Nem tudom miért... De egyszer minimum érdekel milyen lehet.

Másnak is volt már ilyen?

2017. jún. 20. 16:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
:D Lehet bisex vagy csak meg nemtudsz róla.... ha kiprobalod nővel akkor biztos hogy legközelebb is fogod akarni.. plussz meg ottvan a te férfiak iránti vonzódásoD akkor össszeál a kép??:D pasik is meg csajok is?? egyenlő a bisexualitással :D :D 19F H E T E R O
2017. jún. 20. 16:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia, pontosan egy cipőben járunk, az okát én sem tudom. Azt hallottam, hogy a teljes heteroszexualitás és teljes homoszexualitás között elég széles a mezsgye és sok ember ilyen köztes állapotúnak mondható. Lehet, hogy igaz?

Vagy csak szimpla kiváncsiság?

25F

2017. jún. 20. 16:51
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Huh, perverz...
2017. jún. 20. 17:07
 4/13 anonim ***** válasza:
8%
merj normális lenni!
2017. jún. 20. 17:45
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
#1 honnan tudod ilyen biztosra hogy legközelebb is fogja akarni?
2017. jún. 20. 19:31
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
mert ő kiakarja próbálni és biztos hogy ha beteszi a barlangba a kígyót szerintem az élvezetesebb mint seggbe toszni egy pasit..(plussz még HA elélveznének egyszerre azaz a kérdező és egy csaj jobb érzés ) énszerintem.. de ez egy hetero véleménye...a kérdező szemszögéből lehet máshogy lessz...
2017. jún. 20. 20:25
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Igen, neked jó hogy az az élvezetesebb mivel te hetero vagy. Ismerek egy meleg fiút aki szintén kíváncsiságból kipróbálta egyszer egy lánnyal és azt mondta, hogy többet nem teszi, mert csak úgy tudott elmenni, hogy egy fiúra gondolt közben...szóval koránt sem biztos, hogy a kérdező is élvezni fogja.
2017. jún. 20. 21:26
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem vagy 100%-ban meleg. Nincs ebben semmi furcsa, nem kell mindenáron besorolni magad egy szexuális identitásba.

20/meleg f

2017. jún. 20. 21:42
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Jó hisz majd megtapasztalja ha akarja és talál egy olyan lányt akivel kibróbálja a másik kérdés meg az hogy ki az a lány aki magához engedné..
2017. jún. 20. 21:49
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Pont az ilyen betegek , biszekxek miatt terjed az AIDS!
2017. jún. 21. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!