Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki szereti a penisz illatát?
Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem ha van íze és illata.2017. jún. 20. 13:50
1/12 anonim válasza:
Na az igen akkor tiszta lehet ????
2/12 anonim válasza:
A faroknak magának nincs illata, amit akkor érzel az valójában az adott srác illata akihez tartozik a farok. Én csak akkor szeretem az illatot ha érzelmileg vonzódok a másik félhez.
3/12 anonim válasza:
A pénisznek nincs szaga :D (tök alsó 2 ):D
4/12 anonim válasza:
Alapból nincs se íze, se illata.
Amit te érzel az izzadtság, bepállott pisi, előváladék keveréke.
Mi szoktunk előtte zuhanyozni, dehát kinek mi.
6/12 anonim válasza:
A tiszta pénisznek is van illata, mint az emberi bőrnek. Van akinek szaga van, mert ápolatlan. Az más...
9/12 anonim válasza:
Engem kifejezetten izgat az illata. Itt arra gondolok, amikor nem frissen mosott, hanem pár órás/félnapos. 24/F
10/12 anonim válasza:
engem valahogy nem vonz a bepállott farok szaga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!