Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tennél, ha egy a hátadnál/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha egy a hátadnál/melletted álló srác diszkréten elkezdené simogatni a heréid, feneked utazás közben szorosan összesimulva egy túlzsúfolt buszon?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok ki, hogyan reagálna egy ilyen esetben ha az illető:

- Vonzó számodra

- Szimpatikus

- Antipatikus

2017. jún. 19. 10:46
1 2
 11/16 budaiz ***** válasza:
100%

Kedves kérdező szerinted van ilyen hogy utazás közben ennyire nyomulósan bárki hozzád érne tapizna? Utcán valaki hátad mögött simogatná a heréidet vagy a6os villamoson vagy buszon??

Hol élsz te?

2017. jún. 19. 21:08
 12/16 anonim ***** válasza:
94%
Nekem vonzó lenne ,mert nagyon kevés hozzám hasonló meleggel találkoztam aki szexuálisan szinte kielégithetetlen
2017. jún. 19. 22:49
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Melegként mondom, hogy nekem marhára nem jönne be. Ad1 mert van barátom, ad2 pedig az, hogy egyébként is utálom a nyomulást.
2017. jún. 20. 00:43
 14/16 October15 ***** válasza:
100%

Diszkréten megfognám a heréit, kitépném a helyéről és addig tolnám le a torkán amíg lélegzik. :) Bár valahogy nem bírom elképzelni a szituációt.. :D Ha valami jót el lehet mondani a melegekről akkor az talán az, hogy nem kezdenek el random pasikat fogdosni az utcán. :D Persze nyilván azért nem, hogy ne tépjék ki a heréjüket a kopasz fiúk de na.. Azért ez is valami.

25F

2017. jún. 20. 16:31
 15/16 anonim válasza:
100%

Nekem egyszer volt ilyesmiben részem, igaz annak volt előzménye. Uszodában úszás után közel egymás mellett volt a szekrényünk, ott vehette észre, hogy ha diszkréten is megnéztem.

Aztán ugyanarra buszra szálltunk fel, szorosan egymás mellé kerültünk, de nem gondoltam semmi különösre egészen addig, amíg a keze a farkamnak ütődött, ahogy a busz rázkódott egyszer kétszer háromszor.. aztán ő leszállt én meg ott maradtam a buszon lefagyva, álló farokkak

2017. jún. 22. 14:00
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
pofán bsznám
2017. jún. 24. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!