Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Jó ötlet úgy ráírni crushomra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet úgy ráírni crushomra, hogy "véletlen" elküldök neki egy képet, vagy valamit?

Figyelt kérdés
Nagyon bejön már régóta, de még nem beszéltünk soha.. Szerintetek ez jó "indok" lenne? Aztán írhatnám neki, hogy "amúgy mizu" vagy valami.. Vagy ez így hülyén hangzik, és rossz "első benyomás" lenne (legalábbis facebookon...)? :o Szemeztem vele többször is már, szerintem meleg. :)

2017. jún. 14. 20:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Legalább tudná, hogy akarok valamit.. :D egyébként facen ismerősök vagyunk.
2017. jún. 14. 22:33
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Ha meg tudná hogy akarsz valamit,de ő nem akkor ugyanúgy hülyén jönnél ki belőle, nem? Fogadd meg a tanácsokat, és ne gyerekeskedj.
2017. jún. 14. 22:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez tök átlátszó.

Nem tudom követed-e Instagrammon, és szokott-e sztorikat feltölteni, de szerintem akkor már jobb ötlet lenne, ha eltudnál csípni egy olyan képet a sztoriba, amiről eszedbe jut valami kérdés, pl. hogy hol vette azt a dolgot amit épp lefotózott. És akkor megkérdezed tőle. Ha jól tudom a sztorihoz írt kommentet privát üzenetbe küldi el, szóval ott fog visszaírni, és akkor utána kialakulhat köztetek egy beszélgetés:)

Ez mégse olyan, hogy teljesen ok nélkül írsz rá ismeretlenül, de nem is átlátszó, hogy véletlenül elküldesz valamit.

2017. jún. 15. 11:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a sok "negatív" komment ellenére én azt mondanám hogy van rá esély, bár nem egyszerű. Van egy fiú, akinek bejöttem, leszólított, kb 1szer beszéltünk facebookon, de én túl félénk, csendes, visszahúzódó voltam. A srác nem keresett többet (bár ez kb csak 2hét volt:D) pedig nekem is bejött. Emlékeztem hogy egyszer említette még legelső alkalommal, hogy szeret egy bandát, amit amúgy én is, hát elküldtem neki egy számukat, mondván "barátnőmnek akartam". (Ha ugye youtube-on a megosztásnál a messengert választod, egy "listából" választasz, így én azt mondtam hogy véletlenül félrenyomtam) Így tört meg a csend, kezdtünk el újra beszélni. Májusban volt egy éve hogy összejöttünk:D Persze ehhez nagyban hozzájárult hogy ő kezdeményezett, de végül is ha "titokban" bejössz neki akkor lehet esélye a dolognak. Viszont tényleg ne hozd magad kellemetlen helyzetbe. Ha látod hogy nem érdekli különösebben, akkor hagyd annyiban, ha elkezdené érdekelni a dolog akkor majd keres ő.
2017. jún. 16. 06:11
 15/16 A kérdező kommentje:

Rairtam, kb 4-5 orankent valaszolt, pedig vegig fent volt, es amikor valaszolt, akkor is az a tipikus valaszokat, hogy minnel hamarabb lerazzon, legalabbis nekem ez jott le. Szoval vilagossa valt, hogy semmi eselyem nala. Koszonom a valaszokat.

2017. jún. 16. 15:18
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
:(
2017. jún. 16. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!