Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért nem figyelnek jobban oda a szexuális betegségekre?
Én például nagyon óvatos vagyok, és ez sem túl jó..
Félek attól is, hogy annyira félek, hogy nehogy összeszedjek valamit, bevonzom azt.
Én nagyon odafigyelek. 5 és fél éve vagyunk együtt a párommal és (tudtommal) soha nem csaltuk meg egymást. De amíg ő nem volt, előtte sem mertem ágyba bújni senkivel, holott lett volna rá lehetőségem. Az az 1 óra gyönyör nem ér annyit, hogy utána hónapokig az orvosokat járjam.
Sajnos a melegek nagy része valóban nagyon felelőtlen e téren (nagyon sok kivétel van nyilván, így akinek nem inge, ne vegye magára). Egy alkalommal elvittek barátaim egy pesti meleg szórakozóhelyre, ahol a live show után mindenki elvonult a sötétszobába, s ott aztán mindenki mindenkivel. Én árválkodtam egyedül a táncparkett szélén (mivel én nem mentem be oda). Orális szex útján is ugyanúgy el lehet kapni bármit, csak ezt sokan nem veszik figyelembe...
Egy melegnek általában sokkal kevesebb szex partnere van mint egy heteronak.
1. Eleve nagyon kevesen vannak.
2. Ha mégis van, nem tetszenek egymásnak.
3. Ha tetszenek egymásnak, nagyon messze laknak egymástól.
4. Ha tetszenek és közel is laknak egymáshoz nincs hol összbújni.
"Egy melegnek általában sokkal kevesebb szex partnere van mint egy heteronak."
Pfff ezt hol hallottad? Tuti hogy nem.
Raadasul a heteroknal fenn all a teherbeeses veszelye, szoval sokkal surubben vedekeznek, mint a melegek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!