Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek miért nem figyelnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek miért nem figyelnek jobban oda a szexuális betegségekre?

Figyelt kérdés
Nagyon sok a felelotlen fiu, szerintem ez elszomorito es undorito egyben

2017. jún. 14. 18:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges igy altalanositani. Aki felelotlen az heterokent is az lenne. Szooval ennyi.
2017. jún. 14. 18:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval - maximálisan. :)
2017. jún. 14. 19:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én például nagyon óvatos vagyok, és ez sem túl jó..

Félek attól is, hogy annyira félek, hogy nehogy összeszedjek valamit, bevonzom azt.

2017. jún. 14. 20:34
 4/11 anonim ***** válasza:
78%
Ha még úgy is lenne, akkor is undorító, hogy a legtöbb lefekszik fűvel-fával...
2017. jún. 14. 20:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon odafigyelek. 5 és fél éve vagyunk együtt a párommal és (tudtommal) soha nem csaltuk meg egymást. De amíg ő nem volt, előtte sem mertem ágyba bújni senkivel, holott lett volna rá lehetőségem. Az az 1 óra gyönyör nem ér annyit, hogy utána hónapokig az orvosokat járjam.

Sajnos a melegek nagy része valóban nagyon felelőtlen e téren (nagyon sok kivétel van nyilván, így akinek nem inge, ne vegye magára). Egy alkalommal elvittek barátaim egy pesti meleg szórakozóhelyre, ahol a live show után mindenki elvonult a sötétszobába, s ott aztán mindenki mindenkivel. Én árválkodtam egyedül a táncparkett szélén (mivel én nem mentem be oda). Orális szex útján is ugyanúgy el lehet kapni bármit, csak ezt sokan nem veszik figyelembe...

2017. jún. 14. 20:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Általánosítasz kérdező és unalmas ez a kettős mérce! Az bezzeg meg sem fordul a fejedben, hogy a heterók ugyanezt teszik és ők még el sem mennek szűrésre. Heterok közt is sok a felelőtlen.
2017. jún. 14. 21:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Sötétszobába sem minden meleg jár, én kifejezetten kerülöm az ilyen helyet, mert annyi igényem hadd legyen, hogy legalább lássam kivel szexelek.
2017. jún. 14. 21:40
 8/11 anonim ***** válasza:
69%

Egy melegnek általában sokkal kevesebb szex partnere van mint egy heteronak.

1. Eleve nagyon kevesen vannak.

2. Ha mégis van, nem tetszenek egymásnak.

3. Ha tetszenek egymásnak, nagyon messze laknak egymástól.

4. Ha tetszenek és közel is laknak egymáshoz nincs hol összbújni.

2017. jún. 15. 13:01
 9/11 A kérdező kommentje:

"Egy melegnek általában sokkal kevesebb szex partnere van mint egy heteronak."

Pfff ezt hol hallottad? Tuti hogy nem.

Raadasul a heteroknal fenn all a teherbeeses veszelye, szoval sokkal surubben vedekeznek, mint a melegek...

2017. jún. 15. 13:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Százszor jobban figyelnek a melegek, mert míg melegből többet tudok, aki jár szűrésre... Addig heteróból EGYET SE! Azonban tény, hogy sokan felelőtlenek a melegek között is.
2017. jún. 19. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!