Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti próbáltátok már a szex chatet?
Figyelt kérdés
Most, hogy nem tudok találkozni átmenetileg senkivel, gondolkoztam, hogy milyen lehet.2017. jún. 13. 00:14
11/16 anonim válasza:
egyszer próbáltam valami amerikai webcam chat helyen, bár nem vagyok meleg, de kipróbáltam.
Őszintén semmi különleges nem volt, nem gerjedtem nagyon be, viszont mikor elsültem és hallgattam, hogy valami öreg pasi nyög és durva szex dolgokat mond, attól nagyon rosszul éreztem magam, elég lealacsonyító volt.
Első és utolsó élmény.
12/16 anonim válasza:
Van itt egy fiú ő nagyon profi ebben, jó vele csetelni
13/16 anonim válasza:
Én régen sokat csináltam.
Elővettem a vibrátorom aztán neten elég hamar összelehet szedni pasit aki benne van...
Nem rossz szerintem, ha jó a partner eléggé izgató tud lenni. Persze a rendes szexnél nincs jobb.
28/crossdresser
14/16 anonim válasza:
Mikor hogy :) Szoktam.. mostanában a camszex izgat :DD
25f
15/16 anonim válasza:
Igen mostanában rákattantam föleg a camszexre :P
25/f :D
16/16 anonim válasza:
én is szoktam, de tényleg kevés embert érdekel már manapság
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!