Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív, passzív szerep egy párkapcsolatban?
Van egy párom, akit nagyon szeretek. Ő is nagyon szeret engem. Boldogok vagyunk együtt. Eszem ágában sincs őt megcsalni, sem elhagyni.
Ő nagyon jól tud passzív lenni a szexben. Nekem megy az aktívkodás, szeretek őbenne lenni. Ez idáig rendben is van. De én is szeretek passzív lenni. Nekem is igényem van erre. Ő viszont nem igazán tud aktív lenni. Nagyon ritkán megtörténik, hogy belém tud jönni. Jutottunk is már úgy a csúcsra. De ez ritkán van. Kevés nekem ennyi. Nagyon hiányzik már ez.
Kérdés: Tapasztaltatok már hasonlót? Azt sikerült megoldani? Hogyan?
Nem, azt nem akarom, hogy félrekufircolásra biztassatok, legalábbis tudatosan biztosan nem akarom. Tudom, hogy nem érné meg. Lehet, hogy nem derülne ki de én érezném magam szarul tőle.
Ritkán ugyan, de néha azért meg tud dugni. Azokat a pillanatokat kell értékelni. Egyébként meg örülni annak, ami megy. Egyébként meg használni a segédeszközöket.
15 jól írta, abból indultunk ki, hogy már te mindent átgondoltál, de túl nagy a kísértés, és nagyon félre akarsz már menni (mert így kezdted), és most azzal jössz, hogy szereted és mindent megteszel érte és nem ér annyit.
Ennyi erővel nem kellett volna kiírni a kérdést, hanem csak "magaddal tisztázni", ugyanaz lett volna az eredmény.
Vannak dolgok, amiket jó kimondani, még akkor is, ha csak így bele a vakvilágba.
Talán jobb lett volna úgy a kérdés, hogy elérhető-e egy többnyire passzív meleg pasinál, hogy kívánja is és bírja is az aktív szerepet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!