Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kemény, vad dugást szeretitek jobban, vagy a gyengéd, romantikus szexet?
inkább gyengéd szeretkezés híve voltam eddig
de ha úgy felhúz a másik, akkor inkább a vadabb, ösztönösebb :) de persze legyen eleje és vége :P
24F
kiadsam333
Régóta látlak itt de még nem tudtam hogy meleg/biszex vagy. :DDD
Kiadsam333 egy párszor már benézted, nem kellene szemüveg? :D
A kérdésre visszatérve mindkettő :)
Van mikor barátommal egy vadabb menetre vágyunk, máskor pedig egy gyengéd szeretkezésre.
#5:
6 hónaposan születtem, az inkubátor miatt am is szemüveges vagyok, csak nem szoktam megnézni az alkategóriát :)
régen asszem még szabály is volt arra, hogy külön ki kellett emelni a kérdésben, hogy, ha homoszexuálisoknak
7:3-hoz az arány a vad javára
bi
🐑
Egyszer régen egy ismert televíziós közszereplő (nő) mondta a következőket: "Egy férfi legyen figyelmes, gyengéd, romantikus és érzéki az ágyban... Az elején, meg a végén... Na, de közben...(?!)" :D
Szerintem ez egy nagyon jó mondás. :) Amúgy nem tudok különbséget tenni, hogy melyiket szeretem jobban a kemény, vad dugás és a gyengéd, romantikus szex közül. Szituáció függő. Néha az egyiket, néha a másikat. Illetve szerintem van még egy harmadik változat is, a SZENVEDÉLYES szeretkezés. Ami szerintem pont az előző kettőnek az ötvözete. Egyszerre dinamikus és érzéki is. Ez a legjobb, a kedvencem. :) Ti hogyan írnátok le, hogyan jellemeznétek a szenvedélyes szexet? Szerintetek is a kettő között van valahol? (Kemény, vad dugás és gyengéd romantikus szex.) Vagy egészen máshogy fogalmaznátok meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!