Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha szigorún vesszük, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szigorún vesszük, akkor csak az meleg aki a férfiakra, szopásra dugásra vágyik? Az ha én egy aranyos tizenévest le aranyos kiscicázom, mert tényleg aranyos, akkor az nem meleg ha nem vágyom a szexre? A fiú meleg, de nagyon kis szégyellős.18f

Figyelt kérdés
valahogy olyan mint valami aranyos kiscica, olyan kis bújós vagy nem tudom. meg még szűz, és szereti ha így becézem. fiatalka.
2017. máj. 4. 00:43
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
nem érdekel egy alkoholista kocsmatöltelék ember véleménye. én és a barátom nem iszunk alkoholt. finomabb az almalé :)
2017. máj. 4. 19:47
 22/30 anonim ***** válasza:
73%

18:

Akkor is lehet két férfi barátsági emberileg mély, hogy fizikailag normálisan férfi módra érintkeznek egymással.

Nekem évtizedes jó barátaim vannak, akiket még gimnáziumban ismertem meg és a mai napig úgy tartom velük a kapcsolatot, hogy heti szinten Skype-olunk vagy telefonálunk egymással és havi szinten találkozunk, ha lehet, miközben már más városokban élünk.

Mégis amibe elmegyek velük fizikailag, az a kézfogás. És kész. Eszembe sem jut egy férfi barátot puszilgatni, ölelgetni és ilyenek. Olyat a szeretőmmel csinálok mondjuk.

AZ EGYMÁSSAL VALÓ FIZIKAI ÉRINTKEZÉSNEK SEMMI KÖZE AHHOZ, HOGY EMBERILEG MILYEN MÉLY KÉT EMBER BARÁTSÁGA. (Te meg azt állítottad hogy van köze hozzá)

"Érdekes, hogy a melegek sokat küzdenek a sztereotípiákkal"

Igen, én pl azzal a sztereotípiával, hogy minden meleg olyan mint te, vagy a kérdező, hogy nem lehetnek egészséges férfi-férfi barátságai, mert biztos dugna a másikkal, meg hogy minden meleg olyan lányosan viselkedik, mint amiket itt ti leírtok magatokról. Ez pl egy komoly sztereotípia, ami ellen küzdök keményen.

19:

Ez az oldal ne arról szóljon már, hogy aki neked tetsző választ ad, azt elfogadod, aki meg nem azt nem. Ha már feltettél egy kérdést, pont hogy vedd figyelembe a neked akár nem tetsző véleményeket is. Különben mi értelme az egésznek?

2017. máj. 4. 19:51
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

#22 Nem írtam, hogy kevésbé értékesek azok a férfi barátságok, amikben nincs olyanfajta érintkezés, mint pl. az ölelés. Csak azt írtam, hogy mindenki másmilyen módon fejezi ki a szeretetét, mindenkinek más fér bele egy barátságba is, de ez nem jelenti, hogy az egyik kapcsolat rosszabb a másiknál.

Azt, hogy a Kérdező és a srác barátsága mély, nem azért írtam, mert ölelgetik egymást, hanem mert abból ítélve, amiket a Kérdező leírt, általánosságban az jött le nekem, hogy ilyen lehet a kapcsolatuk.

Amúgy ha valaki melegként "sztereotipikusan" viselkedik, azt nyilván nem azért teszi, hogy elérje, hogy minden meleget olyannak gondoljanak mint ő, hanem mert az neki a természetes. Szóval sajnálom, ha meleg vagy, és mások esetleg mikor még nem ismernek, azt gondolják, hogy "sztereotíp" homoszexuális vagy, de ne azokat okold emiatt, akik úgy viselkednek melegként, ahogy nekik kényelmes, hanem azokat, akiknek ezek az általánosítások élnek a fejében.

Am én nem vagyok meleg, szóval ne írj olyasmiket, hogy miattam is van ez:D (már nem emlékszem, szó szerint mit írtál, de valami ilyesmit).

2017. máj. 4. 21:21
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

#22 Ui.: "normálisan férfi módra érintkeznek egymással"

Ezek relatív fogalmak. Mindenkinek mást jelenthet a "normális" és mást jelenthet a "férfi módra". Miért ne lehetne egy ölelés normális, vagy férfias két férfi között?

(18-as voltam)

2017. máj. 4. 21:30
 25/30 anonim ***** válasza:
55%

23-24:

Normális = Amit 10-ből 9 ember csinál.

Pl tudom hogy a férfi barátságok közül 10-ből 9, akármilyen mély, nem megy túl fizikailag a kézfogáson.

(Bocs hogy most csak ilyen röviden írok, jót válaszoltál, csak most épp telefonrol vagyok)

2017. máj. 4. 22:42
 26/30 kovpet ***** válasza:
100%

"Normális = Amit 10-ből 9 ember csinál."

Nem. Az az "átlagos" vagy "megszokott".

2017. máj. 4. 22:45
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Mindegy mi vagy nemi identitás terén, de emberileg egy gusztustalan szar ember.
2017. máj. 4. 22:49
 28/30 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is van hetero létemre homoszexuális gyermekkori barátom, akiért tűzbe tenném a kezem. Az általad leírtak nem a barátságról szólnak.
2017. máj. 4. 22:54
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz az,hogy két fiú/férfi között,akik jó barátok szigorúan csak kézfogás lehet.Vannak olyan fiúk,akiknek időnként jólesik egy baráti ölelés.Azt meg kifejezetten gyakran látni, hogy fiúk (főleg,tizen és huszonévesek kezet fognak és egyszerre arcon is puszilják egymást). Személyesen is ismerek ilyen barátokat,és nem melegek.Ez valami nagyon korlátolt dolog,hogy attól valaki meleg lesz,mert érzelmei vannak egy aranyos,rendes vagy bármilyen fiú iránt.Az ember rendkívül összetett,és attól,hogy ma sokan mindent a szexre éleznek ki meg kéne végre érteni,hogy rengeteg féle érzelem létezik.Nem csak kőbe vésett hideg haverság és nem csak szenvedélyes szerelem.A kettő között még rengete minden.Vannak mély barátságok,ahol nem igénylik a felek az időnkénti ölelést vagy köszönésnél a puszit,valahol meg így is kifejezik a köteléket.Ettől egyikük sem lesz meleg.

A Kérdező oltogatása meg valami egészen primitív irányba ment el.Ne paszírozzunk már mindenkit és mindent kategóriákba....

2017. máj. 5. 16:37
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Huhúúú... :D Itt aztán elszabadultak az indulatok. :D

Akik a melegség definíciójával hozakodnak elő, azoknak mondanám: érdemes lehet szakirodalmat olvasni, vitatott, amit mondtok.

A kérdés első felére a válasz nemleges. Tehát nem, nem csak az a meleg, aki azonos neművel közösülni kíván, illetve ezt a gyakorlatot űzi.

A kérdés második felére a válasz nemleges. Az ember érzelmei könnyedén terelhetik az ember gondolatait -- különösen melegként --, de ha a kérdés fogalmi vonatkozását tekintjük: ebből még sehol nem következik sem érzelmi, sem szexuális vonzalom. Ebből erős érzelmi kapcsolat és fizikai intimitás sugárzik. Ez pedig nem egyenlő a vonzalommal.

És akkor, hogy lásd: nem robot, hanem ember vagyok: a legtöbb hetero barátommal ilyen a kapcsolatom. Mármint elég sokszor cicáznak le, ölelnek meg stb., és mégsem meleg minden fiúbarátom, aki tudja, hogy meleg vagyok. :D

16/passzív

2017. jún. 25. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!