Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha szigorún vesszük, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szigorún vesszük, akkor csak az meleg aki a férfiakra, szopásra dugásra vágyik? Az ha én egy aranyos tizenévest le aranyos kiscicázom, mert tényleg aranyos, akkor az nem meleg ha nem vágyom a szexre? A fiú meleg, de nagyon kis szégyellős.18f

Figyelt kérdés
valahogy olyan mint valami aranyos kiscica, olyan kis bújós vagy nem tudom. meg még szűz, és szereti ha így becézem. fiatalka.
2017. máj. 4. 00:43
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
nem jatszom vele. Mivel tudja hogy hetero vagyok es sosem csokoltam szajon vagy fogtam meg a nemi szervet vagy a popsijat vagy ilyesmi....
2017. máj. 4. 11:47
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
A szeretetnek vonzódásnak nem feltétlenül van testi, szexuális töltete.
2017. máj. 4. 12:53
 13/30 anonim ***** válasza:
77%

12:

De két idegen férfi, akik csak barátok, nem is csinál ilyeneket egymással, mint amit a kérdező leírt.

Ez már bőven "Túl a barátságon"

Nálam melegként a férfi barátaimmal simán csak kezet fogunk. És ennyi.

2017. máj. 4. 12:58
 14/30 kovpet ***** válasza:
87%

Hú, ez elkerülte a figyelmem az előbb:

"meleg fogalma az hogy férfiakkal dug"

Azért ennek nézz utána, mert nagyon nem.

És akármit is mondasz, hetero férfi nem így áll hozzá egy másik férfihoz, illetve jelen esetben sráchoz. Kivéve, ha családtag és mondjuk apa-fia vagy testvéri kapcsolat van köztük. Akkor belefér, de akkor sem mindenkinek.

Köztetek nincs rokoni kapcsolat és ha te nem is érzed, hogy játszol vele, ő beléd fog szeretni a "kedvességed" miatt és igen fog neki fájni, hogy te nem úgy viszonzod az érzelmeit ahogy ő szeretné.

Ennek nem lesz jó vége és valószínűleg sajnos számára lesz a rosszabb.

2017. máj. 4. 13:22
 15/30 A kérdező kommentje:
annyira vészmadarak vagytok :S most miért nem lehet meghagyni nekem ezt a baráti köteléket? nagyon fontos nekem. Én nem fogom tudni őt elengedni. Soha. Sosem volt még ilyen jó barátom. Nem fogom eldobni ezekért a rinyálásért.
2017. máj. 4. 17:50
 16/30 anonim ***** válasza:
74%
Azért mert egy szar vagy, hogy kihasználsz, áltatsz egy olyan embert aki nem érdemli meg! Ezt ne értsd rinyálásnak! De szerintem egy szembeköpendő dolog amit művelsz. Ilyen a klasszikus értelemben elhíresült igazi bu...zi, aki miatt kúltúr homoszexuális embereket összemos a köztudat a szarral. Mondd nem szégyenled magad? Dehogy vagy te heteroszexuális. Inkább egy paraszt....
2017. máj. 4. 18:04
 17/30 A kérdező kommentje:
kössz. nem vagyok paraszt ezt ő is megmondja.... és igen is hetero vagyok. annak érzem magam.
2017. máj. 4. 18:34
 18/30 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem, hogyan adhattak sokan ilyen válaszokat. Az ő nevükben is bocsánat, Kérdező.

Szerintem a szeretetnek nagyon sok formája létezik és minden ember teljesen máshogy élheti meg őket. Pl. egy aszexuális, vagy enyhén aspergeres személy talán a szerelméhez sem szívesen bújik hozzá, viszont egy érzékenyebb ember, mint te, szívesen ölelgeti az azonos nemű barátját, akkor is, ha tényleg csak a barátja.

Egyértelműen leírtad, hogy olyan neked, mintha ez a srác a cuki kistestvéred lenne. Sok barát érzi úgy, hogy a legjobb haverjával szinte tesók, szóval nem értem, miért kell ezt támadni és azt állítani, hogy biztosan nem vagy heteró, miközben egyátalán nem ismernek a válaszolók. Szerintem teljes mértékben rendben van, amit érzel. Én is örülnék egy ilyen heteró fiú barátnak, hiszen a legtöbb ilyen embertől csak sértést kapok a személyiségem miatt, ami mások szerint meg pont olyan "cuki", mint a leírt fiúé lehet.

Érdekes, hogy a melegek sokat küzdenek a sztereotípiákkal, mégis sok - gondolom meleg - válaszoló azt írta, hogy egy ilyen fajta kapcsolat két fiú között nem lehet baráti. Akkor milyen lehet egy baráti kapcsolat 2 fiú között? Sztereotipikusan távolságtartó, egymást hülye beszólásokkal szivató, rivalizáló?

Azzal viszont tényleg vigyázz, hogy a barátod nehogy félreértse ezt a bensőséges viszonyt. Lehet, hogy számodra egyértelmű, hogy nem akarsz tőle többet, de számára nem biztos. Inkább tudasd vele többször, finoman, hogy te heteró vagy és nem akarsz tőle semmi többet.

Amúgy meg ne érezd kellemetlenül magad az érzéseid miatt. Szerintem ponthogy becsülendő, hogy ilyen mély és jól működő a barátságotok.:)

2017. máj. 4. 18:49
 19/30 A kérdező kommentje:
hát köszönöm 87%-os. Legalább volt valaki aki nem oltogatni akart :)
2017. máj. 4. 19:16
 20/30 anonim ***** válasza:
55%
Én sem oltogatni akarlak, de még nem éreztem kényszert, hogy fiúk sírjanak a vállamon. Vagy kiscicázzam őket. Kocsmában megbeszéltük, hogy " a ku.rva anyját", ha problem volt. Mikor már ott egymáshoz bújkáltok az elég bizonyíték, hogy a legaljasabb bu...zi vagy, aki heteronak mondja magát. Nem itt kihívás ilyen rohadt fertőnek lenni mint te vagy, bár itt is aprítják a sitten a fajtádat. Mindenesetre én egy hom.okos szarnak tartalak.
2017. máj. 4. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!