Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire perverz ez a fantázia?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire perverz ez a fantázia?

Figyelt kérdés

A fantázia lényege hogy szex közben mielőtt vagy miután belém élvezet a pasi, belém is vizelne.

Gumi nélkül csinálnánk.

2017. ápr. 30. 00:17
1 2
 11/19 Tompadúr ***** válasza:
100%

Perverznek perverz, de izgató, és én már csináltam nőnek :) Megkért rá, azóta rá vagyok kattanva a dologra. És igen nekem is ment pisilés álló farokkal. Lehet, hogy nekem azért ment, mert azt a biosz órát kihagytam... :P

Fétisem amúgy amiről írsz kérdező. Azóta keresek hasonló lányt eddig sikertelenül. :(

26/F

2017. ápr. 30. 01:55
 12/19 A kérdező kommentje:

15. És gondolom pasival nem csinálnád.

Jó poén:D

14. Ha gumi nélkül csináljuk mindig van esély hogy elkapok valamit akár van vizelés akár nincs.

2017. ápr. 30. 02:04
 13/19 Tompadúr ***** válasza:
90%
Ja. Rá kéne szoknom, hogy jobban figyelek a kérdésekre és a kategóriát is, pedig szűrni szoktam. Áh lehet csak fáradt vagyok.
2017. ápr. 30. 04:39
 14/19 anonim ***** válasza:
96%
az egészséges férfi vizelete steril!
2017. ápr. 30. 10:45
 15/19 anonim ***** válasza:
18%

Nagyon perverz a fantáziád.

Szerintem, kellemetlen szaga lenne a hüvelyednek, már néhány óra után. Nem hinném, hogy ez jó ötlet. Kár lenne erőltetni.

Mivel saját tapasztalatom nincs, ezért kerestem irodalmat ehhez hasonló témában.

Vizelet visszatartási problémáról írt Dr. Sipos Attila. A cikk szerint nem csak a kellemetlen szagra lehet számítani. Idézek néhány gondolatot a könnyebb érthetőség kedvéért:

"... azon kívül a hüvely, főleg a bemenete felázik az állandóan csöpögő vizelettől, és ennek a szaga, irritáltsága, érzékenysége szintén akadályozhatja a szexuális életet...

a felázott hüvelybemenet is mállékonnyá, vérzékennyé, fekélyesen gyulladttá válhat..."

forrás: [link]

2017. ápr. 30. 11:18
 16/19 A kérdező kommentje:
16. válaszoló. Fiú vagy így nincs hüvelyem. Amúgy nem tűnt fel hogy HOMOSZEXUALITÁS kategóriában van a kérdés?
2017. ápr. 30. 11:37
 17/19 anonim ***** válasza:
80%
El tudom képzelni, hogy izgatna a dolog. Van most valakid? ;)
2017. máj. 1. 15:15
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt már próbáltam a barátommal, sokat kellett győzködnöm, hogy belemenjen és hihetetlenül brutál jó érzés volt h épp belémpisil. Perverznek perverz ez a fantázia, egyszer mindent ki lehet próbálni. 26/f
2017. máj. 4. 04:43
 19/19 anonim ***** válasza:
63%
Elég perverz, de nagyon finom élvezetes dolog. 😋 23 L
2017. máj. 4. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!