Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol keressek komoly kapcsolatot?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Nem szeretem az alkalmi kalandokat, komoly kapcsolatra viszont kevesen vágynak, és így nagyon nehéz.

24F

2017. ápr. 29. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Itt
2017. ápr. 29. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Hát az interneten pont ne. :D
2017. ápr. 29. 20:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Romeon lehet, bár tényleg nehéz ott, egyébként talán azt mondom hogy a mindennapi életben, csak ehhez kell egy jó gaydar. Aki kapcsolatot akar nem igazán jár olyan helyekre mint pl Alter, csak ritkán, talán a prideon lehet majd próbálkozni. én suliban direkt figyelem a srácokat és próbálom kiszúrni hogy kinél mi a szitu, és sok az aki feltűnik de bi és barátnője van meg himringyo is sok van.
2017. ápr. 29. 20:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Interneten kívül nem nagyon lehet máshol sajnos, szórakozóhelyen kizárt, és nem mehetek oda megkérdezni egy szimpatikus valakihez hogy meleg-e.
2017. ápr. 29. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

Ha elfogadsz egy jó tanácsot,akkor nem itt :)

22L

2017. ápr. 29. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nehéz szerintem is, Romeón ki lehet fogni, bár tény hogy a többség tényleg a szexre megy.

Ezen az oldalon is lehet, legalábbis nekem sikerült már egyszer régebben itt is kapcsolatot találni.

27/F

2017. ápr. 29. 21:04
 7/7 anonim válasza:
84%

,,The club isn't the best place to find a lover

So the bar is where I go... mmmm"

2017. ápr. 29. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!