Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudom meg h meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom meg h meleg vagyok vagy sem?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 27. 16:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
33%
Tudod mit? Leszarom a véleményed. Lófäszt se tudsz rólam, nem tudod miken mentem keresztül, és nem is ismersz.
2017. ápr. 28. 13:37
 12/13 anonim ***** válasza:
94%
De te magad írtad, hogy nem vagy biztos benne, hogy nem vagy meleg, ezért folyamatosan tesztelgeted magad. AKkor miért hurrogod le azt, hogy de bizony meleg vagy. Akkor most dönts már el, hogy mi vagy
2017. máj. 1. 23:00
 13/13 anonim ***** válasza:
33%

Mert okoskodó, és sértô, amit ír, függetlenül az én beállítottságomtól. Mégis mi az, hogy kijelenti, hogy gyûlölöm magam? Magából indul ki az illetô. Tudod én normális családban nevelkedtem, normális barátaim vannak. Ha meleg lennék, ugyanúgy elfogadna mindenki, aki számít nekem, ellentétben a fölényeskedô 79%-ossal aki velem ellentétben valóban gyûlöli magát a beállítottsága miatt.

Egyébként én csak a kérdésre válaszoltam, leírva a saját problémáimat is. A hocd egy betegség és ez a lényege, idônként tesztelni kell magam, hogy megnyugodjak, hogy nem vagyok meleg. Ha valaki emiatt azt gondolja rólam, hogy biszex vagyok, gondolja, nem érdekel. Nem tudja, hogy én valójában mit is érzek, mire is vágyom. Elárulom: nem vonz semmilyen értelemben egy férfi, sem a nemi szerv, sem a segge, sem a teste, semmije sem. Semmit nem akarok kipróbálni, sem közös hokit, sem szopást se semmit. És nem azért, mert gyûlölöm magam (mivel nem lenne miért, ez az én életem), hanem mert taszít. Ezzel ellenben a nôkhöz vonzódom. Ebbôl következtetek arra, hogy valószínûleg hetero vagyok.

Kényszerbetegséggel élni, gyógyszeres kezelés alatt állni, és szellemileg nem épnek lenni nem móka. De ti csak okoskodtok és ugattok nekem, amikor hozzátok se szóltam. Kapjátok be!

2017. máj. 1. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!