Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért adott a haverom jockstra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért adott a haverom jockstrap-et?

Figyelt kérdés

Régóta ismerem és tudomásom szerint meleg mint a cserépkályha.

Én viszont nem vagyok az de ennek ellenére jól elvagyunk, nincs bajom a melegekkel.

Volt hogy célozgatott, de direkt kerülöm az ilyen célzásokat és úgy teszek mintha nem is venném észre. Mondtam neki hogy heteró vagyok miután hozzáért a derekamhoz, tehát tudja hogy nem saját kapura játszok.

Most meg születésnapomra adott egy jockstrap-et. Nem tudtam hogy az van benne, itthon derült ki. Valahogy visszaadom az tuti, de nem tudom miért adta. Meg fogom kérdezni tőle, de addig is kíváncsi vagyok hogy szerintetek mit akarhat(ott).

2017. ápr. 23. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg továbbra is hajt rád
2017. ápr. 23. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen márka?
2017. ápr. 23. 20:35
 3/8 A kérdező kommentje:

Ilyen fekete/fehér Intymen..

Kényelmesnek látszik, de nem próbálom fel. :D

Majd kihangsúlyozom neki érthetően hogy 101% heteró vagyok.

2017. ápr. 23. 20:41
 4/8 A kérdező kommentje:
A privátnak: Nem eladó. :D
2017. ápr. 23. 20:42
 5/8 anonim ***** válasza:
96%
Ezt nem feltétlenül csak melegek hordják. Ha jól tudom a másik neve a szuszpenzor, és nagyon sok sportoló hordja ezt. Ezért nem kell egyből ilyenekre gondolni.
2017. ápr. 23. 21:06
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Figyelj pajtás ha egyszer felveszed es belevered akkor adok erte 10.000-et.
2017. ápr. 23. 21:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem poénnak szánta. Nekem is van legjobb haverom (hetero), és 18. szülinapjára tuti, hogy műfalloszt kap tőlem. :)
2017. ápr. 23. 21:30
 8/8 anonim ***** válasza:
93%
Azt a márkát nem ismerem, inkább sport szuszpenzort csinálnak, akik szexhez csinálnak az az Addicted, Andrew Christian és hasonló márkák.
2017. ápr. 24. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!