Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok, pasik! Nektek mekkora...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, pasik! Nektek mekkora a csomagotok elől?

Figyelt kérdés
A strandon, uszodában meg szokták nézni?

2017. ápr. 17. 21:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Konyultan pici. A herén sem nagy, így a csomagom sem méretes. De feláll hatalmas lesz. Így nem panadzkodom. 29 F
2017. aug. 8. 15:29
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

ha meztelen vagyok olyankor észreveszem hogy nézik talán mert az átlagosnál szőrösebb meg lógós a zacsim ?

Nem tudom .

2017. aug. 8. 18:59
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
fiuk küldjétek el nekem ,hadd nézzem meg aztan pontozom ,hogy ki a nyerö:) lesz fönyeremény is .)
2018. dec. 12. 19:04
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

szűk farmerbe járok és a farkam dudorodik ,meg nézik,

Nem zavar ,máshol nem fér el

2019. szept. 1. 23:05
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem puttonyom van,nem csomagom.
2019. nov. 8. 06:02
 16/18 anonim ***** válasza:
80%
Én összeméricskélném őket szivesen
2020. jan. 29. 16:56
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagy, kb tenisz labda, laza rövid gatyát veszek fel boxer nélkül akkor látszódik formálya de a pénisznek is, normál állapotban is szerintem van 13cm, nem minden esetben jók ha valakinek ilyen nagy csomagja és hozzá pénisz, nem zavar igazából ez nekem meg szokodt max laza bő nadrágokat hordok hozzá plusz hagyományos lengős boxert, de zömében inkább nem hordok boxert.
2021. dec. 17. 05:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem látnak csomagot,mert egész nap melegítő nadrágot viselek.Alatta meg semmit.Igy mindig megsimogathatom,ha kívánom.
2022. nov. 26. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!