Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnek kiszeretni belole?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnek kiszeretni belole?

Figyelt kérdés

Van egy osztalytarsam akot nagyon szeretek de hetero es nincs eselyem nala

Nagyon szeretem mindennap ehy szenvedes h latom de ha nem latom akkor meg hianyzik

2017. ápr. 12. 21:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nagyon szenvedek :'(
2017. ápr. 13. 07:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsd el ezt a kis p*cst ennyi.

Tök feleslegesen pazarlod rá az energiádat/érzelem világodat.

Valszinűleg fiatal vagy hidd el lesz az életedben egy normális férfi/srác aki majd megbecsül csak ne add fel és ne roppanj össze az ilyen kis faxokon akik még a barátságodat sem érdemlik meg ennyi.

És tapasztalatból mondom ,h idővel jobban tudod majd kontrolálni az érzelmeidet pont az ilyen plátói sz*rok miatt ,h ne fecséreld feleslegesen ilyen emberekre az érzelmed

pacsi!

2017. ápr. 13. 07:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyétértek, el kell felejtened az illetőt. Igaz engemet a csajok érdékelnek, viszont beleestem abba a hibába, hogy nem tudtam időben elfelejteni a csajszit, de talán makacsságból sem (meg hát örülten szerelmes voltam belé) tudtam elengedni, és szép lassan ki is használta az előnyét. Fél évig tartott az egész, de még mindig nem vagyok túl rajta teljesen. De hát egyoldalúan nem lehet hosszútávú kapcsolatot teremteni.
2017. ápr. 13. 09:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy minden nap találkoztok, ez nehézzé teszi hogy kiszeress belőle.

Próbálj meg melegekkel ismerkedni, s ha ezáltal új izgalmak jönnek az életedbe, talán könnyebb lesz elfelejteni.

2017. ápr. 13. 12:30
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a rövid időt kell kibírnod, utána, ha már nem találkoztok napi szinten, sokkal könnyebb lesz kiszeretni belőle. Viszont ahhoz tényleg az kell, hogy ne legyen vele semmilyen kapcsolatod, még az olyan se, hogy akár facebookon ismerősöd. Mert amíg bárhol belefutsz a képébe, a hozzászólásába, bármijébe, addig mindig előjön az érzés.

A másik, ami segíthet, ha találsz helyette mást, akibe beleesel. Akkor az újabb szerelem lép előtérbe és elnyomja a régi iránt érzett dolgokat, vagy ha nem is teljesen, de akkor is tompítja őket.

2017. ápr. 13. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!