Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnek kiszeretni belole?
Figyelt kérdés
Van egy osztalytarsam akot nagyon szeretek de hetero es nincs eselyem nala
Nagyon szeretem mindennap ehy szenvedes h latom de ha nem latom akkor meg hianyzik
2017. ápr. 12. 21:03
1/15 anonim válasza:
Amiatt szìvás mert minden nap vele lógsz suli miatt.A plátói szerelemből csak is az idő tud kigyógyìtani.Attól is függ ,h milyen melységekben szerettél bele? De mondom csak is az idő fogja megoldani nekem sz segìtett én nagy mélységekbe mentem és nekem kerek egy év kelett.
2/15 A kérdező kommentje:
Hat elegge bele estem :(
De mar 2 honapot kell kibirnom es elvalunk egymastol
De az a rossz h nem is beszelunk :/
2017. ápr. 12. 21:20
3/15 anonim válasza:
Ahogy az előttem szóló személy is mondta, ezt csak az idő és az elválásotok tudja megoldani sajnos.
4/15 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy hetero? Beprobalkoztal nála?
5/15 A kérdező kommentje:
Igen
Elmondtam h mit erzek iranta
De ebbe az a szar h nem is beszeltunk soha csak rairtam...
2017. ápr. 12. 21:48
6/15 anonim válasza:
Es utana? Úgy tett mintha meg se kérdezted volna ?
Nem mondta el senkinek?
7/15 A kérdező kommentje:
Dehogynem...
2017. ápr. 12. 22:23
8/15 anonim válasza:
Jah en is így jártam, csak nem osztalytarssal 😐
9/15 anonim válasza:
Örök hiba ilyen dolgot elmondani
10/15 anonim válasza:
Pontosan ugyanígy jártam én is. Bár volt barátnője mondta, hogy elmesélte neki a teljes sztorit és hogy azóta megbánta mégsem tudom elengedni, pont emiatt az aljassága miatt. Mindegy már csak nagyjából egy év aztán végre tiszta lappal kezdhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!