Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljon a passzív fél az ágyban?
Figyelt kérdés
Full passzív vagyok és érdekel ti mit ajánlotok, hogyan dobjam fel az együttléteket?
Megy orál is és anál is.
21/F
2017. ápr. 9. 08:09
1/7 anonim válasza:
Nekem még nem volt részem ilyenben sajnos, de úgy képzelem, hogy peldaul kutyaban dugnám, és ritmikusan ő is mozgatna a fenekét. :D 17f/a
2/7 anonim válasza:
Lovagolj rajta háttal, közben ujjazd a fenekét. Illetve legyen ő is ülő helyzetben és kérd meg, hogy nyúljon előre és verje a farkadat.
3/7 anonim válasza:
Mivan nem tetszett amit írtam?
...vagy nem tudtad hírtelen elképzelni?
4/7 anonim válasza:
Én úgy viselkedek,mintha csaj lennék. Szopom,verem a farkát,nyalom a zacsiját,ha szereti a fenekét is és ha készen áll rá olyan formában adom a popsim,ahogy kívánja.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D
Én nem értékeltem le senkit, csak hasznos értékelést nyomtam.
2017. ápr. 10. 11:14
6/7 anonim válasza:
Ez egy gyakori kerdes. A valasz nagyon egyszeru. Semmit. Passzivkent beled hatolnak, marcsak biztonsagi okokbol is jobb nyugton maradni. Nyilvan megerintheted stb ha szembe vagytok csok stb. A szexnek van egy fizikai munka resze. Igy jobb mozgas szabadsagot adni az aktiv felnek. Nyilvan nem kell ott fekudni mint egy megeroszakolt balna de nem is kell tulzasba vinni. Tudnod kell h mi nyujt elvezetet a partnernek az analis kozosulesben. Az h a farka benned van es mozog nekes egyszeruseggel. Neked pedig az h a makkjaval a prosztatadat maszirozza, izgatja. De legegyszerubb megkerdezni a parod h o szerinte mi lenne a jo. Remelem segitettem.
7/7 anonim válasza:
Amikor sz*pod őt néz a szemébe, játszadozz a farkával, dörgöld a feneked a farkához, húzd őt kicsit mielőtt beléd hatol, utána se feküdj mint egy darab fa, tudsz Te is ritmikusan mozogni, meg néha szoríts rá a lyukaddal a farkára, azt sokan szeretik. De a legfontosabb, hogy engedd el magad és élvezd, ha látja rajtad, hogy élvezed az is sokat segít.
Esetleg szerepjátékok, kikötözés... én beszoktam öltözni csajnak is, eddigi pasijaim imádták, de persze ez nem mindenkinek tetszik.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!