Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mit csináljon egy nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit csináljon egy nő az ágyban, hogy ne legyen passzív, ne feküdjön csak mint egy darab fa?

Figyelt kérdés

Ha alul vagyok, én a simogatáson, ölelésen gyenge karmoláson túl nem sok mindent tudok elképzelni. Orális szexnél pedig max. hajhúzás ilyesmi. Van ezeken kívül más ami jól esik egy férfinak és feldobja a szexet?? Nem igazán vagyok még tapasztalt

Köszi!! :)

23/L

2016. márc. 7. 18:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Mozgasd a se****, latszodjon hogy élvezed.
2016. márc. 7. 18:46
 2/22 anonim ***** válasza:
Hullajtsd a leveleidet :)
2016. márc. 7. 18:46
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Csokolgasd a nyakat..harapdald a fulet..:)
2016. márc. 7. 18:48
 4/22 anonim ***** válasza:
42%
Beszélj mocskosan és/vagy nyögjél hangosabban.
2016. márc. 7. 18:49
 5/22 anonim ***** válasza:
92%

Legyél felül is.

De nem hinném, hogy rossz lehetsz.

2016. márc. 7. 18:49
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Emeld fel a csípőd, amikor behatol. Ezzel majdhogynem beszívod magadba.
2016. márc. 7. 18:53
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha alul vagy, húzd magadba a seggénél vagy combjánál fogva, emelgesd és mozgasd kissé a csípődet közben. Feszítsd meg néha a tested úgy, mintha homorítanál, miközben ő adja az ütemet...

Orális szexnél azért könnyebb a helyzet, mert szabadabban tudsz alkotni. :) Például ne legyen egyhangú a dolog, néha a zacsival is foglalkozz akár csak kézzel, a szopási technikákat most nincs időm bővebben leírni... :O

35F

2016. márc. 7. 18:54
 8/22 A kérdező kommentje:
Szoktam felül lenni is persze, de ott nagyon koncentrálnom kell a mozgásra, szóval ott már főleg nem tudom mit tehetnék... :/
2016. márc. 7. 18:54
 9/22 A kérdező kommentje:
Amikor kicsit mocskosabbul beszéltem akkor pedig kiröhögött... :D
2016. márc. 7. 18:56
 10/22 anonim ***** válasza:
Ezeket jól írják. Csak egy baj van, ha ezeket csinálod nem tudod a tévét nézni közbe.
2016. márc. 7. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!