Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit csináljon egy nő az ágyban, hogy ne legyen passzív, ne feküdjön csak mint egy darab fa?
Ha alul vagyok, én a simogatáson, ölelésen gyenge karmoláson túl nem sok mindent tudok elképzelni. Orális szexnél pedig max. hajhúzás ilyesmi. Van ezeken kívül más ami jól esik egy férfinak és feldobja a szexet?? Nem igazán vagyok még tapasztalt
Köszi!! :)
23/L
Én ha nem élvezem a szexet a barátommal, volt már rá példa, sajnos én is csak egy fadarab tudok lenni.
Előfordul,hogy olyan hamar el akarja kezdeni a szexet,hogy esélyem sincs benedvesedni, ilyenkor alig várom ,hogy vége legyen. Ez a rosszabbik eset.
De ha meg van a vonzalom, a vágy, az előjáték,akkor bármelyik pózban én is ugyanúgy aktívnak mondhatom magam.
Az ütemre én is mozgatom a csípőmet, ha annyira jó,van hogy megfeszül A testem.
Szóval ha nem élvezed, nem vagy felizgulva nagyon nagyon nehéz nem passzívnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!