Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet barmi bajom attol ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet barmi bajom attol ha lecumizzuk egymast egy baratommal?

Figyelt kérdés
En 21 A srac 24.
2017. ápr. 6. 19:04
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Sok nemi betegség nyálal is terjedhet szóval igen. Ez függ a partneredtől hány emberrel volt.
2017. ápr. 6. 19:16
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Ha egészségesek vagytok, akkor nem.
2017. ápr. 6. 19:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Ertem!
2017. ápr. 6. 19:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Aszem inkabb kiverjuk egymasnak!
2017. ápr. 6. 19:38
 5/9 anonim ***** válasza:
11%
Nyállal nem lehet elkpni nemi betegségét. A nyal az csepfertozes az STD-k meg vérrel ill nemi nedvekkel terjed .
2017. ápr. 6. 19:59
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez biztos utolso?
2017. ápr. 6. 20:18
 7/9 anonim ***** válasza:
96%
Egy csomó mindent el lehet kapni így is... Ha csak előváladék jut a szátokba, azzal már átterjedhet egy HIV is, amennyiben seb található az ínyen. És ez fordítva is igaz (ha vérzik az íny és szopsz, akkor a másik is megszophatja...). Erre azt javaslom, ha nem rettentél el eléggé az ötlettől, hogy előtte reggel ne fogkefével, hanem szájvízzel moss fogat, mert az is okozhat apró sérüléseket.
2017. ápr. 6. 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:
96%

Utolsó vagyok

Elfelejtettem, hogy még gumiban is lehet orálozni, bár az nem ugyanolyan... Én azt javaslom, hogy olyannal csináld/ próbáld ki, akiben megbízol annyira/ tudod biztosra, hogy nem ad át semmit neked.

2017. ápr. 6. 20:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Ertem!Koszonom
2017. ápr. 6. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!