Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet barmi bajom attol ha lecumizzuk egymast egy baratommal?
Figyelt kérdés
En 21 A srac 24.2017. ápr. 6. 19:04
1/9 anonim válasza:
Sok nemi betegség nyálal is terjedhet szóval igen. Ez függ a partneredtől hány emberrel volt.
2/9 anonim válasza:
Ha egészségesek vagytok, akkor nem.
3/9 A kérdező kommentje:
Ertem!
2017. ápr. 6. 19:37
4/9 A kérdező kommentje:
Aszem inkabb kiverjuk egymasnak!
2017. ápr. 6. 19:38
5/9 anonim válasza:
Nyállal nem lehet elkpni nemi betegségét. A nyal az csepfertozes az STD-k meg vérrel ill nemi nedvekkel terjed .
6/9 A kérdező kommentje:
Ez biztos utolso?
2017. ápr. 6. 20:18
7/9 anonim válasza:
Egy csomó mindent el lehet kapni így is... Ha csak előváladék jut a szátokba, azzal már átterjedhet egy HIV is, amennyiben seb található az ínyen. És ez fordítva is igaz (ha vérzik az íny és szopsz, akkor a másik is megszophatja...). Erre azt javaslom, ha nem rettentél el eléggé az ötlettől, hogy előtte reggel ne fogkefével, hanem szájvízzel moss fogat, mert az is okozhat apró sérüléseket.
8/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok
Elfelejtettem, hogy még gumiban is lehet orálozni, bár az nem ugyanolyan... Én azt javaslom, hogy olyannal csináld/ próbáld ki, akiben megbízol annyira/ tudod biztosra, hogy nem ad át semmit neked.
9/9 A kérdező kommentje:
Ertem!Koszonom
2017. ápr. 6. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!