Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nincs sikerem még a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs sikerem még a meleg fiúknál se? Csak én vagyok annyira kiéhezve, hogy (szinte) akárkivel kipróbálnék végre dolgokat?

Figyelt kérdés

Fiatal meleg fiú vagyok. A legtöbb fiú aki tetszik heteró, viszont nemrég megismertem pár meleg fiút is a közelben, a suliban, akikkel eleinte tök jól elvoltunk, beszélgettünk facebookon sokat, képeket is küldtünk egymásnak (nem +18), aztán miután élőben is találkoztunk párszor, eltűntek. Se nem irnak többé, se nem foglalkoznak velem. Az egyiknek még tetszettem is nagyon, de hirtelen ő is meggondolta magát. Olyan indokot is kaptam már, hogy heteró fiúba szerelmesek és nem érdekli őket más, akkor se ha nem lehet semmi azzal az adott személlyel...és ilyenkor elgondolkozok azon, hogy én a helyükben azonnal kapnék a lehetőségen, hogy végre kipróbáljam már milyen csókolózni valakivel, vagy csak kettesben lenni valahol, stb., ők meg inkább várnak tovább a lehetetlenre.. A kinézetem átlagos, nem vagyok csúnya és kedves is szoktam lenni mindenkivel.

Tényleg én vagyok az egyetlen aki szeretne végre egy kis "kalandozást" valakivel még mielőtt túl késő lesz? Nekünk melegeknek úgyis sokkal nehezebb az ismerkedés mint másoknak és össze kéne tartsunk..

Tapasztalatok? Ti hanyadjára találtatok alkalmi partnert/ párt? (nem kérek privát üzit)

2017. ápr. 5. 19:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

Ettől függetlenül tartom az álláspontom, miszerint egy bizonyos intelligenciaszint felett a "(nem kérek privát üzit)" kontraproduktív.

Nagy valószínűséggel nem fogsz választ kapni a kérdésedre itt (ahogy nem is kaptál), de legalább az esélyét növelhetted volna, ha ezt nem írod bele. Ugyanis ez nagyképű, önelégült, bezárkózó ember látszatát kelti az olvasókban (persze nem mindegyikben, de te pont azokat akartad kizárni, akiket ez nem érdekli). Én pl. inkább privátban válaszolok inkább mindenkinek, engem viszont sikerült a kérés feltevésekor kizárnod a pontenciális segítségadók köréből.

2017. ápr. 18. 12:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az első (vagy inkább nulladik) randit érdemesebb lehet idősebbel megejteni :) A körkülönbség ízlés kérdése, de legalább 5-8 év legyen. Akkor legalább az egyikük tudja, hogy mit akar és mit kell csinálni :)

De a társkereső oldalaknál fel kell készülni, hogy a személyes találkozóig a virtuális randik töredéke jut el. A kedvencem az, aki maga kezdeményez, majd néhány levélváltás után a személyes randi előtt köddé válik. Ne kérdezd, miért...

2017. máj. 26. 13:10
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen fiatal fiúkkal bármikor csinálnék bármit. Nem számítana a kinézet, testalkat. Csak a kor. 32/Győr
2018. okt. 10. 22:32
 14/14 -remete- ***** válasza:
100%
Nah sikerült már???
2019. aug. 11. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!