Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Magnum szaunában hogy működik a szex?
Figyelt kérdés
Ha 18 éves fiatalként lemegyek a szaunába, hogy fogok szexpartnert találni? Hogy megy ez? A 30-as 40-es férfiak fognak kezdeményezni? Hol történik meg a dolog, mindenki előtt?2017. ápr. 5. 18:29
1/9 anonim válasza:
Ez mi, vagy mire jó? :D Sokat látom ezt itt gyk-n
2/9 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, vagy akár a Szauna 69-ről való vélemény is - 18/f
3/9 anonim válasza:
Én sem voltam még, de tervezem hogy lemegyek.
4/9 anonim válasza:
allitolag vannak 2 személyes kabinok
5/9 anonim válasza:
Igen vannak kabinok ott sétálgatsz ha bejön valaki akkor félre vonulhatsz és magadra zárhatod az ajtót vagy ha nyilvánosan akarod azt is megteheted.
6/9 anonim válasza:
En sose mennék ilyen helyekre a sok ven pedofil f***sz miatt
7/9 anonim válasza:
Beülsz a szaunába, vagy a gőzkabinba (ott két hely van, az egyik félhomály, a másik teljes sötétség) és ha valakinek tetszel, melléd ül, egyre közelebb, esetleg meszólít, vagy elkezdi simogatni a lábad. Utána beszéltek, majd kerestek egy szabad kabint, ahol van zárható ajtó, törlőkendő, fertőtlenítő és ott megtörténik az, amit szeretnétek csinálni. Persze ha olyan kabinba mész, amin vannak nagyobb nyílások, nincs ajtó, akkor majd ne csodálkozz, ha leskelődni fognak.
Igen, a 30as 40es faszik fognak kezdeményezni. 18 évesen mindenki rád fog hajtani, persze csak ha nem vagy ronda ÉS vékony vagy ;) [tapasztalat]
20/f(p)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!