Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek meleg vagyok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg vagyok, ha izgat h férfiak seggét nyalogassam?

Figyelt kérdés
izgat hogy ha valaki ennyire megalázóan bánna velem... nőnél is... de férfinál is... 18 körüli fiú vagyok
2017. ápr. 1. 22:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Biszex
2017. ápr. 1. 23:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül. Ha nemtől függetlenül élvezed, akkor biszexuális vagy, vagy van bi-hajlamod.

Nem kell túlságosan fennakadni ezeken a dolgokon. Az emberi szexualitás nem hermetikusan elkülöníthető kategóriákból áll, hanem egy skála. Attól, hogy izgatónak tartasz ilyesmit, még nem vagy feltétlenül meleg.

2017. ápr. 1. 23:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Van egy extra jóseggű fiú, na annak én is szívesen kinyalnám
2017. ápr. 2. 00:39
 4/5 anonim ***** válasza:
11%
Te nrm b*zi vagy,hanem seggnyaló,ha engem is izgatna a cégnél én keresnék a legjobban...
2017. ápr. 2. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem hetero vagy,tegnap sörözés után én kinyaltam a spanom valagát és teljesen okés volt a dolog, nem voltunk zavarban, tudtuk hogy úgy is heterok vagyunk
2017. ápr. 6. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!