Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit gondolsz arról az emberről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz arról az emberről, aki szerint a homoszexualitás betegség?

Figyelt kérdés
Illetve hogy régen nem létezett ennyi homoszexuális. Hiába mondtuk, hogy de, létezett, csak nem titokban csinálták feleség mellett, nem hiszi el.
2017. ápr. 1. 17:52
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam, mármint *titokban csinálták feleség mellett.
2017. ápr. 1. 17:52
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem gondolok semmit. Már nem fárasztom magam azon, hogy felháborodjak, mérges legyek egy ilyen ember miatt vagy próbáljam meggyőzni. Gondoljon amit akar.
2017. ápr. 1. 17:54
 3/19 anonim ***** válasza:
88%
Azt, hogy buta.
2017. ápr. 1. 17:59
 4/19 anonim ***** válasza:
13%
Azt gondolom, igazuk van. És mivel ti érintettek vagytok, nem látjátok magatokat reálisan. De betegek vagytok. Ez van.
2017. ápr. 1. 18:02
 5/19 anonim ***** válasza:
94%
magában az h betegségnek tartja nem váltana ki belőlem ellenszenvet, de az h nem hiszi el,h régen az emberek titokban tartották, elnyomták magukban ezt sima ignorancia, tekintve, hogy számos művészről is BIZTOSRA kiderült a homoszexuálisát vagy legalábbis a kísérletezgetés. Nem értem miért bonyolítják túl ezt az egészet akár a homofób akár a nagy libsi emberek. Régen az emberek sokkal kevésbé engedhették meg maguknak,h önmaguk legyenek. Ez az élet minden területére igaz, a szexualitásra, szerelemre is. Ennyi, end of story
2017. ápr. 1. 18:03
 6/19 anonim ***** válasza:
85%

Heteró vagyok,ráadásul nő, de legszívesebben a sz@rt is kiverném az ilyenből.

Az ilyenekből árad a tömény gyűlölet és a tudatlanság.

2017. ápr. 1. 18:04
 7/19 anonim ***** válasza:
21%
Nyilván nem "normális" dolog (ezzel nem azt mondom, hogy elítélendő/üldözendő/szégyellnivaló stb.), kis túlzással akár nevezhető lenne betegségnek is, bár inkább egy állapot, ami egy betegséggel ellentétben pl. nem "gyógyítható" és nem okoz egészségügyi problémákat sem. A második kijelentés inkább árulkodik szűklátókörűségről, hiszen honnan tudhatná, hogy régen pontosan mi volt.
2017. ápr. 1. 18:05
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy ahhoz hogy a gondolkodásmódja megváltozzon, ahhoz az kellene, hogy a gyermeke is meleg legyen. Talán utánajárna, talán elfogadná, megértené, segítené és hagyná boldogan élni és igyekezne a társadalmunkban elfogadtatni, emberi értékeivel érvelni és ép, egészséges emberként számba venni. Talán megértené, hogy nem bánt senkit, nem árt senkinek. Csak él a genetikája és a hormonja szerint és nem lop, vagy csal, öl, tehát nem bűnöző, csak egy átlag ember, aki a saját neméhez vonzódik és szeretné ha elfogadnák és nem bűnként kezelnék az állapotát.
2017. ápr. 1. 18:29
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Meghozza ragályos, főleg amikor vonulgatnak, büszkék magukra, gyomorforgató, egy hetero sem vonul föl magát mutogatni mert ő hetero. Na, hat a repedtseggu is maradjon a 4 fal között ezzel, én se vonulgatok a 18 centis fæszommal az utcán, mert büszke vagyok hogy akkora, pedig elégedett vagyok vele, meg 5os vastagsagaval, ettől sok anyuci mar azt mondana hogy nem akar vert köpni, na mit gondolnának ha én így vonulgatnak a nyílt utcán? Azt hogy ez beteg, és joggal gondolnak ezt. Na ez a helyzet a búzákkal, otthon a 4 fal között, ott csináljátok, senkit nem fog zavarni.
2017. ápr. 1. 18:32
 10/19 anonim ***** válasza:
11%
Az impotencia is betegség. Én is impotens vagyok. Tudom magamról hogy beteg vagyok. Nem állítom hogy egészséges vagyok.
2017. ápr. 1. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!