Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellopnád a legjobb haverod használt/vagy kimosott boxerét, hogy rá élvezz majd el? S később visszacsempésznéd?
Én a gimiben tesi órán a legjobb barátomnak az öltözőben hagyott pólóját szagolgattam, ha nem volt épp benn senki. Imádtam az illatát, és szerettem volna többet, de csak megölelt, azt is csak ritkán.
A mostani legjobb barátommal tervezzük, hogy majd hétvégén nála alszom, de egy ágyban, egymást ölelgetve, így is kifejezve, mennyire szeretjük egymást (és az a fantasztikus, hogy ezt barátságon belül tesszük). Tudjuk egymásról, hogy mi a helyzet, de legjobb barátok maradunk. Persze majd ha lesz rá alkalmam, becsempészek tőle egy használt boxert, amit éjjelente szagolgatni fogok. Ritkán talákozunk, állandóan hiányzik, az illatáért pedig odavagyok :P
20/f(p)
# 4 Barátságon belül ,h lehet egymást ölelgetve aludni?
Ez csak nekem furcsa?
Szerintem itt már rég többről van szó csak nem mer lépni egyikőtök sem vagy nem akar..
Én nem tudom elképzelni azt ,h rátudnék venni egy hetero barátomat arra ,h együtt aludjunk ölelgetve ráadásul,makszimum egy ölelés szokott előfordulni velük az is szigorú baráti körülmények között például szülinapokon,vagy ünnepekkor.
A 4-es vagyok
Igen, durva és többnek tűnik, mint barátság, de ugye legjobb barátok akarunk maradni, de egyikünk sem heteró, ezért tudunk ölelkezve aludni. :)
ma 22:09
ahhhhh ez elég cuki *-*''
én már több jó pasi boxerét vettem kölcsön
vertem benne és gyorsan el is durrantam
imádom a boxert szagolni amiben benne volt a farkuk :bb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!