Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Aki, használt "Durex" óvszert,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki, használt "Durex" óvszert, mennyire találta biztonságosnak? Szerintetek melyik fajta a legjobb?

Figyelt kérdés

A kérdést azért tettem fel,mert már több alkalommal is kiszakadt. Veletek is fordult már elő ennél a terméknél?

17/L

2013. jan. 19. 15:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálam még egyszer sem szakadt ki.Mondjuk én durex classicot használok.

Szerintem rosszul húzzátok fel.Vagy túl vadak vagytok

2013. jan. 19. 15:11
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Durex illetve a Masculan-t Ajánlom :D
2013. jan. 19. 15:11
 3/11 anonim ***** válasza:
23%

szakad mint a rongy.

főleg ha kis 17 éves kislányokkal használják el,akik nem is értenek az egészhez.

2013. jan. 19. 15:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Jól húzta fel. Erre mindig oda figyelünk.Elég vadak vagyunk,de szerintem ahhoz,nem eléggé ,hogy kiszakadjon. Köszi a válaszokat.
2013. jan. 19. 15:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

7 éve használok óvszert, 90%an Durexet. Volt már Love, Elite, bordó, aminek nem tudom mi a neve, classic, jeans meg mindenféle és soha, egyetlen egy darab sem szakadt ki.

Vmit rosszul csináltok.

2013. jan. 19. 15:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is bevált a Durex, az nem szakadt ki még soha.

Nézzetek meg vmi youtube videót a helyes felrakásról,lehet azzal van a gond, ha nem, akkor szerintem vegyetek síkosítót,mert azt is gátolja h elszakadjon.

2013. jan. 19. 15:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Jól rakta fel,mit nem lehet ezen érteni?? Sikositó sem kell,mindig "tocsogok" a nedvességtől!!!!
2013. jan. 19. 15:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem értem, a lány tapasztalata mennyiben befolyásolja azt, hogy kiszakad-e. Mi évekig használtuk, nem szakadt ki.

Nem lehet, hogy kicsi neked ez a fajta óvszer?

2013. jan. 19. 21:11
 9/11 Kittike.e ***** válasza:

Nálam 1x szakadt ki a Durex, már nem emlékszem milyet használtunk de teljesen félbe elszakadt...

De a Durex Sensationt(narancssárga) már rég óta használjuk, jó is és nem is szakad ki!

2013. jan. 22. 15:35
 10/11 anonim válasza:

Durex persona legjobb

-síkosított

-vékony

-strapabíró

-és a belsejében van egy kis késleltetőanyag,

nagyon jó!!!

2013. febr. 4. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!