Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki, használt "Durex" óvszert, mennyire találta biztonságosnak? Szerintetek melyik fajta a legjobb?
A kérdést azért tettem fel,mert már több alkalommal is kiszakadt. Veletek is fordult már elő ennél a terméknél?
17/L
Nálam még egyszer sem szakadt ki.Mondjuk én durex classicot használok.
Szerintem rosszul húzzátok fel.Vagy túl vadak vagytok
szakad mint a rongy.
főleg ha kis 17 éves kislányokkal használják el,akik nem is értenek az egészhez.
7 éve használok óvszert, 90%an Durexet. Volt már Love, Elite, bordó, aminek nem tudom mi a neve, classic, jeans meg mindenféle és soha, egyetlen egy darab sem szakadt ki.
Vmit rosszul csináltok.
Nekünk is bevált a Durex, az nem szakadt ki még soha.
Nézzetek meg vmi youtube videót a helyes felrakásról,lehet azzal van a gond, ha nem, akkor szerintem vegyetek síkosítót,mert azt is gátolja h elszakadjon.
Nem értem, a lány tapasztalata mennyiben befolyásolja azt, hogy kiszakad-e. Mi évekig használtuk, nem szakadt ki.
Nem lehet, hogy kicsi neked ez a fajta óvszer?
Nálam 1x szakadt ki a Durex, már nem emlékszem milyet használtunk de teljesen félbe elszakadt...
De a Durex Sensationt(narancssárga) már rég óta használjuk, jó is és nem is szakad ki!
Durex persona legjobb
-síkosított
-vékony
-strapabíró
-és a belsejében van egy kis késleltetőanyag,
nagyon jó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!